doktor1 Prekosutra dolazi igra. Velika je 120 GB i neće biti preload! Radnja je smještena 120 godina nakon dvojke te iako sam prešao prethodne igre ne sjećam se ništa… Evo dobar video za sjetiti se radnje: Inače i J.K. Simmons i Jason Isaacs daju glasove likovima u igri A za zabavit se, kažu da je Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves zabavan film:
Fico Moje tijelo je spremno. Najvjerojatnije ce se eksperimentirati s GeForce Now. Imam dobru vezu i idem probati u 4K pokrenuti s obzirom da mi na 1440p komp preklinje da mu skratim muke.
AbelKOsMos Konacno se docekalo i ovo. Davno, davno sam par puta obrnuo early access i od tad se ceka puna verzija. Konacno nesto da me vrati i zakuca za veliki ekran.
doktor1 Tko hoće igru za 40 dolara, ne 60 eura, neka skine besplatni UrbanVPN, logira se na Argentinu i kupi igru jeftinije. Ja sam se moro logirat na GOG u Edgeu jer mi je u Chromeu stalno pokazivalo 60 eura.
Fico Argentina ima najvecu inflaciju na svijetu, ako se dobro sjecam. Mozda cete ustedjeti 20EUR, ali nemojte biti supci i sjebati ljude tako da maknu regionalnu cijenu vec sjebanoj zemlji. Ako si ne mozete priustiti jos 20EUR na igru koja po punoj cijeni kosta manje od standardnih 70EUR, onda si ne mozete opcenito priustiti igru.
doktor1 Neda mi se o tim moralnim smjernicama. Sto puta već diskutirana tema, kako je u argentini, kako u švicarskoj, kako u hrvatskoj. I uvijek; nemoj kupovat na toj i toj stranici, nemoj tako, nemoj ovako, nemoj vamo, nemoj zbog njega, nemoj, nemoj nemoj!
Fico doktor1 Tvoj je novac i slobodno ga trosi kako zelis, no ja cu u svakom slucaju, bio ti ili netko drugi istaknuti ovakve stvari jer se za osobnu korist radi kolektivna steta.
doktor1 Samo sam probao i mogu reći da je ovo uvelike vizualno bolje od Original Sin 2! UI, detalji, zvukovi… Impresivno
Fico doktor1 Ja sam nekih 7-8h odigrao prije par tjedana i bilo je taman. Vidio mehanike koje sam htio, dovoljno isprobao da znam da je to to i sad se ceka strpljivo. Za sada imam nekog lika u planu, ali moram jos odluciti na kraju za klasu. Cak me i obicni Fighter privlaci, ali nekako se tu vrte i Wild Magic Sorcerer i Ranger.
doktor1 Ma ja ću sa Origin likom počet, i to sa Lae'zel ili Karlach Danas sam prvi put malo više trailera pogledao za igru i vidim da je ovo Jaheira iz jednice. Pod svoje stare dane pošto elfovi žive jako dugo, a prošlo je preko sto godina Inače ako kupite igru prije izlaska automatski dobivate Digital Delux Edition; Larian confirms Baldur's Gate 3 early access owners get Digital Deluxe Edition upgrade free
doktor1 Ha mislim do izlaska, sutra u 17 po našem vremenu. Neznam točno… Inače, dali je ovo moguće? Da se Orin kao jedan od negativaca može ubaciti u naš tim… Znam da mi možemo lagano padati pod utjecaj Mind Flayera, ako ne i postati jedan…
prayer doktor1 Ha mislim do izlaska, sutra u 17 po našem vremenu. Neznam točno… Or anyone who plans to before its full release in August. Već sam im se bio spreman napiti Belgijske krvi ako ne dobijem digitalnu knjižicu.
doktor1 Znači, izdali su igru nakon tri godine u EA i ja u cutscenama u desnom kutu imam ogromna slova igrine verzije kao i kada igram ispod minimape!!! Nema potrebe za komentare tipa, lako za to, kolda je bitno bla bla, ali u RPG igri da ja u cutsceni gledam te brojeve i dok igram mi je totalni kretenizam! Kako to NITKO nije vidio prije izdavanja igre!!?? Svi ti developeri su postali jebivjetri. Strašno I edge panning tj pomicanje kamere kada kursor miša dođe do ruba ekrana ne radi!!
doktor1 Fico Aha, sada sam ja diva jer želim da edge panning radi kako treba i njurgam jer mi u cutsceni ogrmnim slovim u kutu piše verzij igre!? U FINALNOJ VERZIJI igre? Inače, ovo je drastično bolje od early accesa! Za lika sam uzeo Karlach
fensisuperstar Fico Gameri su dive. ovo si malo prenapuhao iako se generalno slažem sa tobom u nekim situacijama gdje su gameri dive. ali uzmi ovo u obzir. meni osobno ne smeta da mi se vidi verzija igre jer mi to daje onaj true RPG feeling. S druge strane osobno se slažem da verziju igre ne bi trebali gledati u cutsceni ili imat barem opciju da se to makne. Vizualno nije lijepo. Nije gamebreaking ali nije lijepo. Ja u diablu 4 znam ne moći skipat animacije dok ne alt tabam iz igre pa nazad. Apsolutno debilno i nepotrebno. Ponekad nas sitnice mogu razjebati najgore. Ljudi smo s emocijama. Nismo radi toga dive.
Fico doktor1 Ti si diva jer za RPG od preko 100h, ispoliranih vizuala, balansiranog i raznovrsnog gameplaya, atmosfericnog soundtracka i kvalitetnog pisanja zbog ostavljenog teksta verzije i manjka edge-panninga napises sljedece: Svi ti developeri su postali jebivjetri.
doktor1 Možda sam malo preburno reagirao, ali kako ti to može ostati u igri! Inače, vizualno igra izgleda mnogo bolje od Original Sin 2; 1440p na RX 5700 i ultra postavkama radi super. Iako je ton i dizajn sličan Divintiy igrama ovdje je ipak manje "cartony" i ima ozbiljniji ton. Muzika je isto +5! WTF, koliki je to kursor na videu Danas će se igrat pa napišem dojmove nakon par sati…
Fico doktor1 Inače, vizualno igra izgleda mnogo bolje od Original Sin 2; 1440p na RX 5700 i ultra postavkama radi super. Iako je ton i dizajn sličan Divintiy igrama ovdje je ipak manje "cartony" i ima ozbiljniji ton. Ako se ne varam, poprilicno su nadogradili engine usred Early Accessa. To im je omogucilo da Baldur's Gate kao grad uopce nema ucitavanja. Sto je nevjerojatno jer ima toliko interakcija, a jos mozes igrati u co-opu i raditi u isto vrijeme kaos na razlicitim mjestima. Stvarno impresivan posao.