- Uređivano
Baldur’s Gate 3
- Uređivano
Iscurila hrpa gameplay slika. Stvarno izgleda igra predobro. Večeras je službeno otkrivanje igre. Kliknite na link za 4K slike.
Izgleda fenomenalno. Za 2009.
Ovo izgleda fenomenalno. Uz to jos ima Wekyjev, vec tuzno uporan hejt, sto za igru moze samo znaciti da ce valjati.
Ovo će biti poslastica za ljubitelje žanra (wekyjevim jezikom, ljude bez ukusa).
Reveal je bio ludilo jer sve šta je moglo poći krivo je pošlo krivo, ali na dobar način. Kad je ubio monstera tako šta je bacia čizme u glavu za critical hit umra san.
Don't like.
Koji racku? Ovo čisti Divinity stil, nema veze sa hack & slash BG.
ibor4you Nema veze kad je Dark Alliance bio hack 'n' slash i zapravo je samo spinoff u serijalu. Identitet BG serijala koji je u jedinici i dvojci je RTwP (Real Time with Pause).
alexy Mene je to u potpunosti kupilo. Treba imati muda doći prezentirati igru svijetu i kliknuti "Start Campaign" i pokazati kaj radi i kaj ne radi. Skroz transparentna prezentacija kakve su rijetke danas.
Steta kaj nema i ovdje real time with pause
Koliko sam skuzio ovo je po zadnjim dnd pravilima?
Svejedno...
DnD je oduvijek bio na poteze, RTwP se u starijim naslovima koristio zbog toga što je bio revolucionarniji.
BG3 prati DnD5e pravila, dakle 5. izdanje koje je aktualno. Riječ je o puno pristupačnijem modelu koji i dalje nudi dubinu izrade lika, no u isto vrijeme ne kažnjava okrutno kao starija izdanja. Također je manji naglasak na alignment što je meni osobno dobra stvar jer daje dubinu likovima koji se čine prirodnijima.
Baš odiše Divinity OS štihom (gameplayjom, jel). Bit će ovo odlično uz malo pažnje, dobitnu formulu već imaju.
I ovo je BG 3?Nisu normalni,prije je to Divinity 3.Ja sam očekivao ARPG igru a ne ovu na poteze.
Po čemu si očekivao ARPG?
OK, ja nisam igrao Baldur's Gate van prvih sat vremena prvog (u engineu drugog), ali... Nije mi jasno zašto se ljudi žale da je ovo turn based? Ko je normalan igrao Baldur/Dragon Age u potpunom realtimeu? Pauziraš, daš komandu, pustiš par sekundi, pauziraš opet... To je već turn based otpočetka. Zar nije bitnije da iskoriste engine od Divinitya da vjerno prenesu DnD sustav? Opet, nisam stručnjak, ali ono...
đabe arpg pored svih ovih titana što su već izašli ili budu izašli uskoro. DOS:2 je toliko dobar i popularan da će sa takvim stilom igre Larian imati brutalan uspjeh sa BG:3. Malo poboljšan engine, new shit to do? sign me up.
Dobro je li netko igra ovo? Jučer je izašao. Meni je prvi jedna od najdražih igara ikad i jedva se suzdržavam da ga ne kupim.
- Uređivano
Zašto?
Zašto su išli na retardirani turn-based combat?
Da sam htio Divinity, igrao bi Divinity.
Jebali ih encounteri od 45 minuta.
Sve kaj su trebali je skopirat Pillarse.
Jebemu mater.