fensisuperstar chono trenutna poe 1 liga je najbolja liga i još uvijek zadržava najveći broj igrača. PoE 2 je next level. Eto što radi chinese money kad ga uložiš dobro.
Picek Krivo mi je da jedinicu nisam igrao nikad no dvojka me zanima i mislim da ću je igrati odmah na danu izlaska i uložiti vrijeme u ovu igru. Vidim da je na isti đir kao Diablo tak da nemre biti loše.
chono Picek ovo ce biti ultimativni h&s arpg. Odigraj jedinicu, besplatna je i taman se usaltas da vidis sto i kako.
fensisuperstar Picek Krivo mi je da jedinicu nisam igrao Trenutna liga je najbolja liga do sad. Odradi story barem
Picek chono imam backlog za odigrati tako da ne stignem uložiti vremena koliko je potrebno, ali dvojku ću igrati ziher. Još ako bude cross platform bit će vrh s obzirom da ću igrati na PS5.
Picek fensisuperstar trenutno nemam stvarno kad, baš uzeo Black Myth pa to rokam. Znam ako krenem da neću stati 🤣
Deadwalker Ma oni su doktorirali arpg žanr, ovakav level Blizzard možda dosegne za 10 godina dok ćemo već igrati PoE 3.
Zero Neće dosegnuti. AB odnosno sada MS posluju po sasvim drugom modelu i ovakva razina sadržaja u igri im je strana. Ali Diablo će kao franšiza opet biti popularniji jer eto, brand i to.
herc Miro Path of Exile 2 will be released on November 15, 2024, via early access on all platforms, including PC, PS5, and Xbox Series X/S.