Na Twitchu PoE ima 3800 gledatelja i 1,3 miliona pratitelja

https://www.twitch.tv/directory/game/Path%20of%20Exile?tl=2

Drugačiji poslovni model koji ima svoje prednosti i mane. Ja preferiram doduše buy to play + plaćene ekspanzije, ali to je više posljedica toga da je većina free to play igara žešće pranje love. I kada ubaciš u formulu današnje forsiranje live servicea, dobiješ hrpu redovitog smeće contenta koji se pokušava monetizirati kroz boostere i druga sranja koje onemogućuju normalno igranje. 

“Besplatno” je u pravilu kao državna usluga - plaćaš nešto loše kroz poreze (mikrotransakcije) da bi imao “besplatnu uslugu”. Ne kažem da i PoE radi to tako, no u konačnici žele zrgnuti što više love kao i Blizzard. Tako da ne shvaćam gloficiranje jednog modela naspram drugog. Oba imaju cilj od igrača uzeti sto vise love.

razlika je u tome što je blizzard dignuo pare i generalno napustio Diablo, a GGG donosi content patch ligu svaka 3 mjeseca. u Diablu radiš samo jednu stvar, grindas riftove i griftove. ful gir 2 sata nakon što hitaš 70.

@deadwalker

Diablo IV ce biti vise kao WOW

mjesec kasnije
godina kasnije
2 godine kasnije
  • [deleted]

Evo kad diablo ne radi, ovi izbacili novi teaser trailer.

• FFA +1

Jedno 10-tak puta sam pogledao trailer.

Nevjerojatno detaljan okoliš!

Ovo je biti fenomenalno.. uhhh

2 mjeseci kasnije
6 mjeseci kasnije

Tune into GGG Live on March 21 2024 (PDT) to find out more about the latest Path of Exile 2 announcements. Here's a teaser of what you can expect!

Nevjerojatno kako izgleda.

10 dana kasnije

@herc trebali bi ovi iz blizzarda naučiti što znači quality of life u GAAS igri 🙂

4 dana kasnije
2 mjeseci kasnije
2 mjeseci kasnije

chono

Giphy - Robert Redford Nod GIF

trenutna poe 1 liga je najbolja liga i još uvijek zadržava najveći broj igrača. PoE 2 je next level.
Eto što radi chinese money kad ga uložiš dobro.

Krivo mi je da jedinicu nisam igrao nikad no dvojka me zanima i mislim da ću je igrati odmah na danu izlaska i uložiti vrijeme u ovu igru. Vidim da je na isti đir kao Diablo tak da nemre biti loše.

Picek ovo ce biti ultimativni h&s arpg. Odigraj jedinicu, besplatna je i taman se usaltas da vidis sto i kako.

chono imam backlog za odigrati tako da ne stignem uložiti vremena koliko je potrebno, ali dvojku ću igrati ziher. Još ako bude cross platform bit će vrh s obzirom da ću igrati na PS5.

Picek Krivo mi je da jedinicu nisam igrao

Trenutna liga je najbolja liga do sad. Odradi story barem

fensisuperstar trenutno nemam stvarno kad, baš uzeo Black Myth pa to rokam. Znam ako krenem da neću stati 🤣

Bolesno. Naspram ovog d4 izgleda ko neka igrica za Tuhija

Ma oni su doktorirali arpg žanr, ovakav level Blizzard možda dosegne za 10 godina dok ćemo već igrati PoE 3.

Neće dosegnuti. AB odnosno sada MS posluju po sasvim drugom modelu i ovakva razina sadržaja u igri im je strana. Ali Diablo će kao franšiza opet biti popularniji jer eto, brand i to.