Genesis A kakva je razlika između ovog i D4?
Path of Exile 2
fensisuperstar ogromna
fensisuperstar pa ovo puno lijepse izgleda nego POE
ugl…igram jedinicu od sinoc,otvorio sam par lokacija, pokusavam prijeci preko toga da izgled inventoryija, ui dizajn izgledaju iz 99te
Mage, firewall i fireball skillovi, zasad lvl 10
- Uređivano
Počinje od 7:42
- Uređivano
herc PoE2 je najbolje što se moglo desiti Diablo 4 igračima. Jedini način kako nategnuti blizzard da nešto naprave.
Znači poe 2 u early accessu ima više stvari od Diabla 4 od početka do sada i to negdje 200-300 puta
strašno…
@Fenix pogledaj što je @herc postao sa cinematicom. Ovo će biti veća droga od craft sranja što si se zarazio
Bolje da ni neznam da PoE2 postoji, tako cu fino odigrat Stalker 2, Indianu i ostale igre. PoE2 ne postoji, nemoj misliti na PoE2
chono jesi fixao bios kod frenda ?
fensisuperstar ne tek u srijedu
Cek
Ovo bi sad tribala biti igra koja se radi dobiva update svako malo i onda kad izade resetira se i kreces ispocetka kao da si pren kupio igru?
Ovo si kao platio da budes tester?
- Uređivano
Miro miro early acess je. Ali za koji mjesec ce izaciti sve.
Sad imas 3 akta ili koliko vec i ponovis ih jos jednom na vecoj tezinu put pa ide "endgame".
Nema ni sve klase jos. ,"samo' 5 klasa. Plus platis 30 dolara i dobijes 300 bodova koji kostaju 30 dolara i sa time kupis skinove ili stash tabove.
A to dal ce resetirati koga boli kurac?
Kad izađe igra oficiali imat ces sve actove sve klase sav sadrzaj plus izaći ce sa ligom. A kad radis ligu naravno da startas od pocetka.
Gle ovo sad ima vise sadrzaja od d4. A early acess. Sad ce vjv testirati servere i ostale stvari za masu. Da bude sve tip top za ful release.
Mislim ja sam si platio tih 28 eura. Moram igrati :-D
fensisuperstar bas to pisem, early access sa vise sadrzaja od diabla 4.
Znas sta mene nervira? Sto jedna ovakva igra nece biti goty. Znaci ovo je THE igra, nema boljeg u zanru, igrat ce je milijuni igraca i to godinama
chono Sto jedna ovakva igra nece biti goty
To ti mislis :-D. PoE 2 je goty 2025 za arpg 100%
- Uređivano
@Miro čisto da budemo na istoj grani. U PoE 1 ne moraš ništa kupiti ali isplati se potrosit tih 2eura na currency tab jer ti se onda stashaju svi ti orbovi za kraftanje i trading u jedanm tab. I recimo ako želis prodavati stvari iz igre a da se an trade sajtu vide onda trebaš imati barem 1 premium tab. I to nije skupo ali realno kupis i nije bed. Naravno ti si mozes uzeti 50 stash tabova, ili quad (stash tab koji je 4 puta veći) ili map stash tab i sve si mozes uzeti. i to ti je zauvijek na accountu. Sad na kraju dana ako se nekom sviđa igra i mislis kao ja potrosit 7000 sati, nije puno investicija tako da FREE TO PLAY je ali potrosit malo ćeš vrlo vjerojatno. I dalje je igra F2P sa svim sadržajem nema dlcova sav sadržaj dolazi za đabe, ali eto jedini "pay to win" je to ako si uzmeš hrpu stash tabova i onda možeš stavljati itema koliko hoćeš. Ja imam jedno 7 specijalizirani stash tabova, tipa za unique itd, za mape, za currency i jedno 12-13 premium stash tabova.
ovako kad startaš u PoE dobiješ 5 stash tabova. I mozes igrati. Ako imaš ekipu netko može prodavati iteme. Najmanji problem.
Ja sam si recimo i guild stash tabove kupio tako da si možemo stavljati stvari i imam i guild currency da mogu stashati ako trebamo currency kad mi treba, spasiš prostor doslovno. i to me sve opet koštalo manje od D4 a potrošio sam to tokom nekoliko godina.
Ček ček kaj nisu najavljivali da igra izlazi u 12.mj ove godine?
A kad ono eary verzija…omg…
- Uređivano
doctorfreak A kad ono eary verzija…omg…
preview sa 3 acta i endgameom. Opet ima više toga od D4
Jebote lik sat vremena priča samo o tome što jeu early accessu
ja mislim da oni to rade pod 1 da testiraju masu koju mogu primit i pod broj 2 ako igrači imaju zamjerke da ih na vrijeme stignu ispravit i pod 3 da igrači nisu overwhelmed i da se malo opuste prije nego izbace sav kontent.
Uglavnom placam da testiram, nije puna igra.
Koliko ona ima sadrzaja i to me cisto zaboli kad dode puna verzija cu probati ovako ne