fensisuperstar pa ovo puno lijepse izgleda nego POE 🤣

ugl…igram jedinicu od sinoc,otvorio sam par lokacija, pokusavam prijeci preko toga da izgled inventoryija, ui dizajn izgledaju iz 99te

Mage, firewall i fireball skillovi, zasad lvl 10

Počinje od 7:42

herc PoE2 je najbolje što se moglo desiti Diablo 4 igračima. Jedini način kako nategnuti blizzard da nešto naprave.

Znači poe 2 u early accessu ima više stvari od Diabla 4 od početka do sada i to negdje 200-300 puta 😃

😃 strašno…

@Fenix pogledaj što je @herc postao sa cinematicom. Ovo će biti veća droga od craft sranja što si se zarazio 😃

Bolje da ni neznam da PoE2 postoji, tako cu fino odigrat Stalker 2, Indianu i ostale igre. PoE2 ne postoji, nemoj misliti na PoE2

Cek

Ovo bi sad tribala biti igra koja se radi dobiva update svako malo i onda kad izade resetira se i kreces ispocetka kao da si pren kupio igru?

Ovo si kao platio da budes tester?

Miro miro early acess je. Ali za koji mjesec ce izaciti sve.

Sad imas 3 akta ili koliko vec i ponovis ih jos jednom na vecoj tezinu put pa ide "endgame".

Nema ni sve klase jos. ,"samo' 5 klasa. Plus platis 30 dolara i dobijes 300 bodova koji kostaju 30 dolara i sa time kupis skinove ili stash tabove.

A to dal ce resetirati koga boli kurac?

Kad izađe igra oficiali imat ces sve actove sve klase sav sadrzaj plus izaći ce sa ligom. A kad radis ligu naravno da startas od pocetka.

Gle ovo sad ima vise sadrzaja od d4. A early acess. Sad ce vjv testirati servere i ostale stvari za masu. Da bude sve tip top za ful release.

Mislim ja sam si platio tih 28 eura. Moram igrati :-D

fensisuperstar bas to pisem, early access sa vise sadrzaja od diabla 4.

Znas sta mene nervira? Sto jedna ovakva igra nece biti goty. Znaci ovo je THE igra, nema boljeg u zanru, igrat ce je milijuni igraca i to godinama

chono Sto jedna ovakva igra nece biti goty

To ti mislis :-D. PoE 2 je goty 2025 za arpg 100%

@Miro čisto da budemo na istoj grani. U PoE 1 ne moraš ništa kupiti ali isplati se potrosit tih 2eura na currency tab jer ti se onda stashaju svi ti orbovi za kraftanje i trading u jedanm tab. I recimo ako želis prodavati stvari iz igre a da se an trade sajtu vide onda trebaš imati barem 1 premium tab. I to nije skupo ali realno kupis i nije bed. Naravno ti si mozes uzeti 50 stash tabova, ili quad (stash tab koji je 4 puta veći) ili map stash tab i sve si mozes uzeti. i to ti je zauvijek na accountu. Sad na kraju dana ako se nekom sviđa igra i mislis kao ja potrosit 7000 sati, nije puno investicija tako da FREE TO PLAY je ali potrosit malo ćeš vrlo vjerojatno. I dalje je igra F2P sa svim sadržajem nema dlcova sav sadržaj dolazi za đabe, ali eto jedini "pay to win" je to ako si uzmeš hrpu stash tabova i onda možeš stavljati itema koliko hoćeš. Ja imam jedno 7 specijalizirani stash tabova, tipa za unique itd, za mape, za currency i jedno 12-13 premium stash tabova.

ovako kad startaš u PoE dobiješ 5 stash tabova. I mozes igrati. Ako imaš ekipu netko može prodavati iteme. Najmanji problem.
          Ja sam si recimo i guild stash tabove kupio tako da si možemo stavljati stvari i imam i guild currency da mogu stashati ako trebamo currency kad mi treba, spasiš prostor doslovno. i to me sve opet koštalo manje od D4 😃 a potrošio sam to tokom nekoliko godina.

Ček ček kaj nisu najavljivali da igra izlazi u 12.mj ove godine?

A kad ono eary verzija…omg…

doctorfreak A kad ono eary verzija…omg…

preview sa 3 acta i endgameom. Opet ima više toga od D4 😃

Jebote lik sat vremena priča samo o tome što jeu early accessu 😃

ja mislim da oni to rade pod 1 da testiraju masu koju mogu primit i pod broj 2 ako igrači imaju zamjerke da ih na vrijeme stignu ispravit i pod 3 da igrači nisu overwhelmed i da se malo opuste prije nego izbace sav kontent.

@fensisuperstar

Uglavnom placam da testiram, nije puna igra.

Koliko ona ima sadrzaja i to me cisto zaboli kad dode puna verzija cu probati ovako ne