fensisuperstar Picek picek nece to ostati nista. Ovo je doslovno test. Bit ce wipe 100% Nije ovo sezona. U poe kad zavrsi sezona char ide na standard. Klasicno. Btw @Genesis starinski UI je namjerno. Kakav bi to fantasy settings bio da imas futuristički UI?
Genesis fensisuperstar nije skill issue vec UI preeeestar…grim dawn mi super gameplay al me mucio UI i jednostavno sam odustao 🤣
fensisuperstar Genesis nije skill issue vec UI preeeestar Ček ti si odustao od PoE 1 zato što ti je UI bio prestar 😃? @Flipper ajd ga odi našamarati molim te 😃 ti si mu najbliži pogledaj drugi video i vidi na početku gdje je cinematic i onda gledaj gameplay i UI. uopće nije Zastarjeo. gledam UI od diabla 4. nije nešto premoderan tbh. Sličan D2.. mislim da si na drogama 😃
fensisuperstar @Genesis evo idem gledati i ne kužim što fali UIu u dvojci. Imaš lijevo ultradizajnirani health pot klasični sa HP i mana flaskom i charmovima desno imaš skilove sa mana barom a između dolje na dnu povezan XP bar. I još imaš dark souls boss bar koij se pojavi kad boss dođe. Kaj ti treba više?
Genesis fensisuperstar kad vidim igru odmah se sjetim ovog davno je bila 1999…objasnjavao sam i frendu…
Genesis fensisuperstar pa ovo puno lijepse izgleda nego POE 🤣 ugl…igram jedinicu od sinoc,otvorio sam par lokacija, pokusavam prijeci preko toga da izgled inventoryija, ui dizajn izgledaju iz 99te Mage, firewall i fireball skillovi, zasad lvl 10