2 mjeseci kasnije
2 mjeseci kasnije

chono

Giphy - Robert Redford Nod GIF

trenutna poe 1 liga je najbolja liga i još uvijek zadržava najveći broj igrača. PoE 2 je next level.
Eto što radi chinese money kad ga uložiš dobro.

Krivo mi je da jedinicu nisam igrao nikad no dvojka me zanima i mislim da ću je igrati odmah na danu izlaska i uložiti vrijeme u ovu igru. Vidim da je na isti đir kao Diablo tak da nemre biti loše.

Picek ovo ce biti ultimativni h&s arpg. Odigraj jedinicu, besplatna je i taman se usaltas da vidis sto i kako.

chono imam backlog za odigrati tako da ne stignem uložiti vremena koliko je potrebno, ali dvojku ću igrati ziher. Još ako bude cross platform bit će vrh s obzirom da ću igrati na PS5.

Picek Krivo mi je da jedinicu nisam igrao

Trenutna liga je najbolja liga do sad. Odradi story barem

fensisuperstar trenutno nemam stvarno kad, baš uzeo Black Myth pa to rokam. Znam ako krenem da neću stati 🤣

Bolesno. Naspram ovog d4 izgleda ko neka igrica za Tuhija

Ma oni su doktorirali arpg žanr, ovakav level Blizzard možda dosegne za 10 godina dok ćemo već igrati PoE 3.

Neće dosegnuti. AB odnosno sada MS posluju po sasvim drugom modelu i ovakva razina sadržaja u igri im je strana. Ali Diablo će kao franšiza opet biti popularniji jer eto, brand i to.

Eli ovaj early a dolazi i na konzole ili samo pc

Miro

Path of Exile 2 will be released on November 15, 2024, via early access on all platforms, including PC, PS5, and Xbox Series X/S. 

Sjetit ću se ja svih pajsera koji su mi pisali path of fensi.

Gankat ću vas sve!!!!

10 dana kasnije

Boss borbe izgledaju apsolutno bogovski i valjda 5x zabavnije od svega što sam vidio u Diablu 4.

Deadwalker Ma dobar je diablo. Daleko je to bolje u ovoj sezoni.

Iskreno ja baš guštam, a poe mi je prekompliciran. Jbt igram 15min i prvi miniboss me gotovo one shoota. Skill tree je totalni mindfuck. Story nezanimljiv. Kretanje likova, voice acting i ostalo baš nekoliko razina ispod diabla.

Nadam se da će sa poe2 biti bolje, ali i dalje se bojim da će mi bit prekompleksan.

Ja sam lik koji udari 1-2 sata dnevno max i da ne razbijam puno mozak. Poe za to nije.

doctorfreak Poe za to nije.

Giphy - The Office Reaction GIF

doctorfreak prvi miniboss

doctorfreak one shoota

Giphy - Excuse Me Reaction GIF by One Chicago

doctorfreak Story nezanimljiv

Zapravo poe ima bolju priču od Diabla 4. ali teško da možeš to viditi u 15 minuta.

sa time da igram svaku sezonu diabla 3 4 i poe tvrdim da si u teškoj zabludi.

i skill tree nije kompliciran. Jer ako je skill tree od poe kompliciran od d4 je isto.

fensisuperstar A već smo raspravljali ja i ti o tome i zaključak je bio da je tebi poe top a meni ne sjeda. Apsolutno svaki segment mi je bolji u d3/d4.

Priznajem da je poe2 po svemu do sada viđenom vrh, ali neću donosit zaključke dok ne zaigram.

I da kažem ti da sam igri dao šansu 2-3 puta i svaki puta je bio uninstall unutar 30min.

Još mi je najveći problem kad skupim prvi loot i kad vidim 13347474 texta na opisu itema.

Nemam vremena ni živaca to čitat, a još manje na samom startu googlat za kakav guide.

doctorfreak Još mi je najveći problem kad skupim prvi loot i kad vidim 13347474 texta na opisu itema.

ovo si izvukao iz guzice jer ovo ne postoji 😃

"Prvi boss me skoro oneshottao"
                  "previše komplicirano"
                  "itemi imaju stotisuća opisa"

cmonbruh?

Evo ti primjer random itema…meni je ovo kao first time playeru boleština. Ovoliko teksta za item je bolesno.

doctorfreak Random item? Ovo nije random item. Ovo nije drop.

Ovo je kraftani endgame item. Ništa komplicirano, ovo ispod sa crvenim slovima nemoj ni gledati.
                    Ovo ispod su neke specijalne krafted mehanike od lige u endgameu. U tako nešto dolaziš nakon 200-300 sati igre minimalno u toj lizi.
                    Do onda si već ispraksiraš, naučiš, promijeniš build nekoliko puta ili igrača. Ti sad gledaš nešto što je netko kraftao, i to GODLIKE craft itema i sad sa njime palamudiš da budem bezobrazan i nudiš ga kao nekakav dokaz da je igra komplicirana za početnike?
                    Sry ali čisti bullshit. Igra ima tutorial od 10 actova. Doslovno do zadnjeg bossa acta 10 imaš jebene tutoriale. Jer te igra vodi da završiš "main priču" i onda kreneš mape i ostatak priče. A svaka liga donosi novi sadržaj.

i da se razumijemo sa ovim bowom gore što si stavio, da igram neki elemental dmg to chaos converziju, ja bi ubijao najjače endgame uber uber bosseve unutar 3-4 sekunde. Doslovno si linkao nešto što bi na black marketu koštalo par tisuća eura sigurno kad bi preračunao currency koji bi ti trebao da ga kupiš od nekoga za pare (što je ilegalno ali kužiš).

To je kao da ja sad nekome koji igra d4 na levelu 10 pokazujem build i iteme sa kojim ubijam lilith u par sekundi. Nema smisla.
                    pretjerano doslovno.

a čisto da napravimo i ovaj item nije kompliciran. Da igraš archera sa elemental to chaos konverzijom ovo bi ti bila čista logika za shvatit.
                    Ali sa pol sata igre, brate nisi završio ni act 1.

2 mjeseci kasnije

@herc taman prestao misliti na PoE na par dana i dođe čoek i sjebe me 😃 Jao taj cluster kako je Juicy

17 dana kasnije

Genesis znači ode mi 30 eura.

btw sa tih 30 eura imaš 30 eura za potrošiti ingame na skinove. tako da tehnički možeš kupiti ingame stvari kao što su skinovi ili tabovi.

Genesis isto govno kao u diablu

Giphy - No Way Family GIF

U path of exile svi skinovi za armor idu na sve klase.

I btw da diablo ima stash tabove za prodaju, vjv bi kupio. Also zaboravljas da je PoE free. Diablo košta 60 eura.

edit. 50. my bad. u najjeftinijoj ediciji.

Genesis ma ovo ti je vani vec odavno, Fensi igra, sad ces dobiti misu o tome