pogledao sam malo gameplay…pa UI je na razini diablo 2, ne znaju se decki mal modernizirati?

inventory zapeo u 1999 god…sve mi djeluje kao reskin poe 1…

Kaiserus pljujem…zbog takvog UI me i grim dawn ohladio, kupio sam ga, igrao al svaki pit kad idem u inv il mijenjat skillove to izgleda tako staro….da sam nakraju odustao

Genesis svaki pit kad idem u inv il mijenjat skillove to izgleda tako staro

Tak ces i ti izgledat za 20 godina 😃

Genesis zbog takvog UI me i grim dawn ohladio, kupio sam ga, igrao al svaki pit kad idem u inv il mijenjat skillove to izgleda tako staro….da sam nakraju odustao

Dugo sam već po forumima, no ovo sam prvi puta pročitao u životu da je netko odustao od igranja igre jer mu je user interface izgledao staro Ha-Ha-HaHa-Ha-HaHa-Ha-Ha

Deadwalker jbg, moram bit iskren…jednostavno mi odbojno za gledat i ne zivimo vise u 1999…

Picek picek nece to ostati nista. Ovo je doslovno test. Bit ce wipe 100%

Nije ovo sezona. U poe kad zavrsi sezona char ide na standard. Klasicno.

Btw @Genesis starinski UI je namjerno. Kakav bi to fantasy settings bio da imas futuristički UI?

Genesis nije skill issue vec UI preeeestar

Ček ti si odustao od PoE 1 zato što ti je UI bio prestar 😃?
          @Flipper ajd ga odi našamarati molim te 😃 ti si mu najbliži

pogledaj drugi video i vidi na početku gdje je cinematic i onda gledaj gameplay i UI. uopće nije Zastarjeo. gledam UI od diabla 4. nije nešto premoderan tbh. Sličan D2.. mislim da si na drogama 😃

@Genesis evo idem gledati i ne kužim što fali UIu u dvojci. Imaš lijevo ultradizajnirani health pot klasični sa HP i mana flaskom i charmovima desno imaš skilove sa mana barom a između dolje na dnu povezan XP bar. I još imaš dark souls boss bar koij se pojavi kad boss dođe. Kaj ti treba više?