pogledao sam malo gameplay…pa UI je na razini diablo 2, ne znaju se decki mal modernizirati?
inventory zapeo u 1999 god…sve mi djeluje kao reskin poe 1…
pogledao sam malo gameplay…pa UI je na razini diablo 2, ne znaju se decki mal modernizirati?
inventory zapeo u 1999 god…sve mi djeluje kao reskin poe 1…
Genesis zbog takvog UI me i grim dawn ohladio, kupio sam ga, igrao al svaki pit kad idem u inv il mijenjat skillove to izgleda tako staro….da sam nakraju odustao
Dugo sam već po forumima, no ovo sam prvi puta pročitao u životu da je netko odustao od igranja igre jer mu je user interface izgledao staro
Deadwalker jbg, moram bit iskren…jednostavno mi odbojno za gledat i ne zivimo vise u 1999…
fensisuperstar nesto na razini D4 je sasvim OK
fensisuperstar probao sam POE i odustao
Genesis ok to je skill issue definitivno. Ali poe 2 je kao diablo4 po gameplayu
fensisuperstar nije skill issue vec UI preeeestar…grim dawn mi super gameplay al me mucio UI i jednostavno sam odustao
Genesis nije skill issue vec UI preeeestar
Ček ti si odustao od PoE 1 zato što ti je UI bio prestar ?
@Flipper ajd ga odi našamarati molim te ti si mu najbliži
pogledaj drugi video i vidi na početku gdje je cinematic i onda gledaj gameplay i UI. uopće nije Zastarjeo. gledam UI od diabla 4. nije nešto premoderan tbh. Sličan D2.. mislim da si na drogama
@Genesis evo idem gledati i ne kužim što fali UIu u dvojci. Imaš lijevo ultradizajnirani health pot klasični sa HP i mana flaskom i charmovima desno imaš skilove sa mana barom a između dolje na dnu povezan XP bar. I još imaš dark souls boss bar koij se pojavi kad boss dođe. Kaj ti treba više?
Genesis A kakva je razlika između ovog i D4?
fensisuperstar ogromna