Picek Genesis što early access uključuje? Nisam igrao još PoE pa me zanima što se dobiva za tih 30€ koliko je upad? Da li kad igra izađe gubim sve što sam dobio u EA i krećem od nule ili EA prelazi u full igru sa svim napretkom ostvarenim u EA (tako je imao FFXIV)?
Genesis Picek dobijes key za igru i 300 golda za trosit unutar igre….posto sam ja casual igrac, ovo cu isprobat al tesko da cu ostat u igri….
Picek @Kaiserus @Genesis OK, kužim key za igru i gold no što kad igra izađe iz EA? Npr. idem igrati story mode (pretpostavljam da ga igra ima), da li ću kad igra izađe iz EA trebat sve ispočetka ili će progress biti spremljen? Kod DIabla IV završim sezonu i ostane mi lik, samo više nije seasonal već eternal no ništa ne gubim.
fensisuperstar Picek picek nece to ostati nista. Ovo je doslovno test. Bit ce wipe 100% Nije ovo sezona. U poe kad zavrsi sezona char ide na standard. Klasicno. Btw @Genesis starinski UI je namjerno. Kakav bi to fantasy settings bio da imas futuristički UI?
Genesis pogledao sam malo gameplay…pa UI je na razini diablo 2, ne znaju se decki mal modernizirati? inventory zapeo u 1999 god…sve mi djeluje kao reskin poe 1…
Genesis Kaiserus pljujem…zbog takvog UI me i grim dawn ohladio, kupio sam ga, igrao al svaki pit kad idem u inv il mijenjat skillove to izgleda tako staro….da sam nakraju odustao
foggy Genesis svaki pit kad idem u inv il mijenjat skillove to izgleda tako staro Tak ces i ti izgledat za 20 godina 😃
Deadwalker Genesis zbog takvog UI me i grim dawn ohladio, kupio sam ga, igrao al svaki pit kad idem u inv il mijenjat skillove to izgleda tako staro….da sam nakraju odustao Dugo sam već po forumima, no ovo sam prvi puta pročitao u životu da je netko odustao od igranja igre jer mu je user interface izgledao staro
Genesis fensisuperstar nije skill issue vec UI preeeestar…grim dawn mi super gameplay al me mucio UI i jednostavno sam odustao 🤣
fensisuperstar Genesis nije skill issue vec UI preeeestar Ček ti si odustao od PoE 1 zato što ti je UI bio prestar 😃? @Flipper ajd ga odi našamarati molim te 😃 ti si mu najbliži pogledaj drugi video i vidi na početku gdje je cinematic i onda gledaj gameplay i UI. uopće nije Zastarjeo. gledam UI od diabla 4. nije nešto premoderan tbh. Sličan D2.. mislim da si na drogama 😃