Path of Exile 2
Picek Krivo mi je da jedinicu nisam igrao
Trenutna liga je najbolja liga do sad. Odradi story barem
fensisuperstar trenutno nemam stvarno kad, baš uzeo Black Myth pa to rokam. Znam ako krenem da neću stati
Bolesno. Naspram ovog d4 izgleda ko neka igrica za Tuhija
Ma oni su doktorirali arpg žanr, ovakav level Blizzard možda dosegne za 10 godina dok ćemo već igrati PoE 3.
Neće dosegnuti. AB odnosno sada MS posluju po sasvim drugom modelu i ovakva razina sadržaja u igri im je strana. Ali Diablo će kao franšiza opet biti popularniji jer eto, brand i to.
Eli ovaj early a dolazi i na konzole ili samo pc
Sjetit ću se ja svih pajsera koji su mi pisali path of fensi.
Gankat ću vas sve!!!!
herc auuuuuuuu zašto mi to radiš.
Imam hardon a nisam pogledao video jos
Boss borbe izgledaju apsolutno bogovski i valjda 5x zabavnije od svega što sam vidio u Diablu 4.
- Uređivano
Deadwalker Ma dobar je diablo. Daleko je to bolje u ovoj sezoni.
Iskreno ja baš guštam, a poe mi je prekompliciran. Jbt igram 15min i prvi miniboss me gotovo one shoota. Skill tree je totalni mindfuck. Story nezanimljiv. Kretanje likova, voice acting i ostalo baš nekoliko razina ispod diabla.
Nadam se da će sa poe2 biti bolje, ali i dalje se bojim da će mi bit prekompleksan.
Ja sam lik koji udari 1-2 sata dnevno max i da ne razbijam puno mozak. Poe za to nije.
doctorfreak Poe za to nije.
doctorfreak prvi miniboss
doctorfreak one shoota
doctorfreak Story nezanimljiv
Zapravo poe ima bolju priču od Diabla 4. ali teško da možeš to viditi u 15 minuta.
sa time da igram svaku sezonu diabla 3 4 i poe tvrdim da si u teškoj zabludi.
i skill tree nije kompliciran. Jer ako je skill tree od poe kompliciran od d4 je isto.
- Uređivano
fensisuperstar A već smo raspravljali ja i ti o tome i zaključak je bio da je tebi poe top a meni ne sjeda. Apsolutno svaki segment mi je bolji u d3/d4.
Priznajem da je poe2 po svemu do sada viđenom vrh, ali neću donosit zaključke dok ne zaigram.
I da kažem ti da sam igri dao šansu 2-3 puta i svaki puta je bio uninstall unutar 30min.
Još mi je najveći problem kad skupim prvi loot i kad vidim 13347474 texta na opisu itema.
Nemam vremena ni živaca to čitat, a još manje na samom startu googlat za kakav guide.
doctorfreak Još mi je najveći problem kad skupim prvi loot i kad vidim 13347474 texta na opisu itema.
ovo si izvukao iz guzice jer ovo ne postoji
"Prvi boss me skoro oneshottao"
"previše komplicirano"
"itemi imaju stotisuća opisa"
cmonbruh?