chono fensisuperstar ja o kruskama, ti o jabukama. Grafika i sve prikazano u D4 sto se tice izgleda igre, trenutno izgleda generacijski bolje od prikazanog u PoE2.
fensisuperstar chono i ja ti kazem da je od prikaza PoE 2 proslo dosta vemena i neće uskoro izaći. Kad izađe sudit ćemo grafičkom prikazu i atmosferi
chono fensisuperstar ja pisem trenutno, ono sto imamo dostupno. Ne sumnjam da ce Blizzard ovo dovesti na svoju razinu, a kada je igra na tom levelu, onda rijetko tko moze parirati. Ovaj novi Blizzard, ja se nadam
Kaiserus Samo nek mi daju online/offline mode koji mogu igrati bez sezone non stop i dobri smo si. Nemam vremena za grind.
Kaiserus maverick ma da. Da mi je gušt rokat mobove u partyu, bilo random ili dogovorenom sa ekipom i na discord se spojit i pričati dok igramo.
fensisuperstar maverick mozes zaboraviti na to. bit će kao diablo 3, always online. Pa vidis da si u diablu 2 ukinuli TCP IP da mozes igrati u lanu i to. 🙂 offline mozes samo SP u d2.
doctorfreak Jel ovo i dalje u alpha/beti?? Pa ne sjecam se da je ijedna igra imala ovakvu komunikaciju u izradi... Pa svako neko vece krpanje se hvale kaj je sve novo ko da je u beti vec godinu dana xD
chono doctorfreak to se zove transparentan razvoj. Bilo je ovakvih slucajeva mimo Blizza, gdje pratis dev diary i vidis kako napreduje igra. Samo Blizz ima dovoljno sredstava i iskustva da to moze ovako fino upakirati i plasirati kao marketing za igru
chono doctorfreak a realno nemas sta skrivat u diablu. Ono vidis to jedan put i onako wow, ali kad krenes peglat svaki dan i to vidis tisuce puta, manje bitno. Dobro je dok pokazuju podrucja i mobove, lose je ako krenu sa full prikazom mehanika i core gameplaya. Ipak treba pustiti to za launch
Kaiserus weky Ma može i rouglike FPS u režiji Carmacka i Romera. Neka svira neki power/heavy metal. I opet bi bio bolji od POE fensisuperstar mislio sam na revamp serijala koji to zaslužuje od strane ljudi koji tu igru vole
fensisuperstar Kaiserus SaqLeDique Nemoj da im kažem kako sam ti dao Diablo 2 ressurected i kak si odustao od njega 😃 igrao si PoE duže od toga 😃