Picek Ovo mi je trenutno valjda najiščekivanija igra, ne znam jesam ikad u bilo kojoj igri utukao satio koliko u Diablo 3.
fensisuperstar Picek Nisam igrao već sam izgubio pol života. ali nije problem igre. problem je što ne želim više podržavati blizzard. Plus moja main igra je Path of Exile, u niti jednom konceptu Diablo 4 neće moći biti bolja igra od PoE 2 (version 4.0) kad izadje.
chono https://news.blizzard.com/en-gb/diablo4/23788294/diablo-iv-quarterly-update-march-2022 @fensisuperstar mozes povuci svoju tvrdnju, jer produkcijski i u grafici, atmosferi i artu, D4 prema ovim prvim materijalima izgleda generacijski bolje od PoE2 😊 Nemogu docekat ovo, uzima se day one i vrlo vjerojatno nekoliko neprospavanih noci zaredom.
Tzereen chono sve što su do sada pokazali me iznova oduševljava i fakat jedva čekam. Nadam se da će biti fizičko izdanje pa da piknem collector's. Za Diablo 3 sam stajao ispred Algoritma na trgu u ponoćnoj prodaji.
fensisuperstar chono mozes povuci svoju tvrdnju, jer produkcijski i u grafici, atmosferi i artu, D4 prema ovim prvim materijalima izgleda generacijski bolje od PoE2 😊 uh nebih rekao, kad su pokazali PoE 2 (4.0) early prikaz definitivno je bio bolji od prvog Diabla prikaza. Sa time da PoE 2 izlazi tek negdje 2024 mislim da nema smisla puknut takvu tvrdnju. Diablo 4 mozda bude imao Microsoft money... ali path of exile ima tencent money... sa time da je deal sa tencentom da im budu dali infinite money sve dok njihov PoE bude kako oni žele i da se nebu mješali u ostale poe releasove mislim da PoE 2 po grafici atmosferi i gameplayu bude pregazio diablo 4. Blizzard nije inovativan. Mislim valjda ti je jasno da je od prvog prikaza PoE 2 razvoj istog napredovao. Da ne pričamo kako je PoE trenutno i dalje konstantno aktivan u ravoju novih liga i novih mehanika. Sa time da se PoE samo nadograđuje na kompletno novi storyline i revamp igre, bit će to jebeno. Ne brini se. Kupit će se i igrat će se oboje. Ali rezem kitu na komade od 24 da će PoE 2 biti bolja igra.
chono weky ma mislim da ne. Gif je vise bio "cmon MS". D4 je velika riba i iako ce vecina prodaje biti sa PCa, ako bude day one konzolaska verzija, dolazi sigurno na PS. Jer i PS je velika riba 😊
chono fensisuperstar ja o kruskama, ti o jabukama. Grafika i sve prikazano u D4 sto se tice izgleda igre, trenutno izgleda generacijski bolje od prikazanog u PoE2.
fensisuperstar chono i ja ti kazem da je od prikaza PoE 2 proslo dosta vemena i neće uskoro izaći. Kad izađe sudit ćemo grafičkom prikazu i atmosferi
chono fensisuperstar ja pisem trenutno, ono sto imamo dostupno. Ne sumnjam da ce Blizzard ovo dovesti na svoju razinu, a kada je igra na tom levelu, onda rijetko tko moze parirati. Ovaj novi Blizzard, ja se nadam
Kaiserus Samo nek mi daju online/offline mode koji mogu igrati bez sezone non stop i dobri smo si. Nemam vremena za grind.
Kaiserus maverick ma da. Da mi je gušt rokat mobove u partyu, bilo random ili dogovorenom sa ekipom i na discord se spojit i pričati dok igramo.
fensisuperstar maverick mozes zaboraviti na to. bit će kao diablo 3, always online. Pa vidis da si u diablu 2 ukinuli TCP IP da mozes igrati u lanu i to. 🙂 offline mozes samo SP u d2.
doctorfreak Jel ovo i dalje u alpha/beti?? Pa ne sjecam se da je ijedna igra imala ovakvu komunikaciju u izradi... Pa svako neko vece krpanje se hvale kaj je sve novo ko da je u beti vec godinu dana xD
chono doctorfreak to se zove transparentan razvoj. Bilo je ovakvih slucajeva mimo Blizza, gdje pratis dev diary i vidis kako napreduje igra. Samo Blizz ima dovoljno sredstava i iskustva da to moze ovako fino upakirati i plasirati kao marketing za igru