chono Bas slusam asmongolda. kaze da bi za betu ovu dao ocjenu 8.5 (što je realno dobro)
ali mu recimo smeta da su neki mobovi programirani ako igraš melee klasu da bježe od tebe konstantno.
Bossevi su jednostavni ali zabavni, nije kompleksan na razini path of exilea ili lost arka i da mu je priča u diablu 3 bila bolja naspram prvog akta. Short story zabavna igra ali nije ništa specijalno. Pretpostavljam da ima takvo mišljenje zato što je igrao Diablo 3, Path of Exile ali ponajviše zato što igra endgame Lost Ark koji ima abnormalno brutalne boss borbe i gameplay. Iz ovog što slušam vidim da će D4 biti casual af, što je ok. Path of Exile je hardcore i nema smisla gurat se raditi sličnu igru. Nadam se da će barem pratit Path of Exile što se contenta tiče tj. da izbacuju nova sranja i nove ekspanzije svakih 3-6 mjeseci i nadodaju na priču. Jer ako bude kao i d3 i gdje će endgame biti da vrtiš jednu te istu stvar 500 puta onda kurčina.
Fico Moje će novce vidjeti kada
na vrbi zasvrbi!
Vidiš, ja sam okorjeli fan Diabla i arpg igara pa nisam napravio prepurchase na kraju!