chono mozes povuci svoju tvrdnju, jer produkcijski i u grafici, atmosferi i artu, D4 prema ovim prvim materijalima izgleda generacijski bolje od PoE2 😊
uh nebih rekao, kad su pokazali PoE 2 (4.0) early prikaz definitivno je bio bolji od prvog Diabla prikaza. Sa time da PoE 2 izlazi tek negdje 2024 mislim da nema smisla puknut takvu tvrdnju. Diablo 4 mozda bude imao Microsoft money... ali path of exile ima tencent money...
sa time da je deal sa tencentom da im budu dali infinite money sve dok njihov PoE bude kako oni žele i da se nebu mješali u ostale poe releasove mislim da PoE 2 po grafici atmosferi i gameplayu bude pregazio diablo 4. Blizzard nije inovativan. Mislim valjda ti je jasno da je od prvog prikaza PoE 2 razvoj istog napredovao. Da ne pričamo kako je PoE trenutno i dalje konstantno aktivan u ravoju novih liga i novih mehanika. Sa time da se PoE samo nadograđuje na kompletno novi storyline i revamp igre, bit će to jebeno. Ne brini se. Kupit će se i igrat će se oboje. Ali rezem kitu na komade od 24 da će PoE 2 biti bolja igra.