U toku uploadanja trenutno 🙂 još uvijek sam bolestan pa sam otišao dignuti i assassina malo. Level 17 assassin vs level 25 Kor Dragan stronghold boss 🙂

chono 🙂 znači. Da sam level 25 ovo bi solo napravio brze od svih tih likova sto su tamo zajedno bili ^^ jbt kad igras sa plebovima

@Kaiserus 😃 ovo me podsjeća na hidra spam kad si pokupio buff

fensisuperstar

Zašto je ui na ps5 drukčiji nego na pc-u? Jesi ti šta mijenjao, ili je taj layout standard na pc-u?

I redoslijed tipki mi je malo glup na d4. Tipke su bez neke logike nabacane

Bolje je to smišljeno na d3

chono

Imaš njenog manjeg ne tako zgodnog brata Wolcen koji je nedavno dobio zadnji chapter u priči 😃

• [deleted]

Ja znam da necu nista igrat, mozda probam dead island na pc-u

pisao sam tekst sat i pol i uspio sam refreshati stranicu slucajno preko neke kombinacije tipke zato sto je jebena mehanička nemoguća za koristit u krevetu kao što ju ja koristim. Necu fakat pisati opet wall of tekst već u kratko

D4 je u kratko Lost Ark Lite, nema veze sa path of exileom. Odlična grafika, Odličan combat, Broken klase u samoj srži (teško da će se promijeniti), dosadan i repetitivan content, "ok" priča ali nema dobru atmosferu, odlično world boss iskustvo, Loša itemizacija imho. Eventovi su sranje u globalu, Dungeoni su dosadni u globalu. Bossevi se ponavljaju.
        Sorca je allaround najbolja klasa sa iceblades buildom, praktiči ne mozes umrijeti i to bez uniquea ako zelis, Necromancer uzasno jak, Rogue moze instaburstat bosseve, Barbarian moze stojati AFK na respawn pointu i otići spavat sa thorns buildom a Druidu treba 50 ljudi koji će mu tražiti apsolutno sve savršene iteme sa savšrenim statsima za minmax iskustvo i ful legendary kit da bi bio sposoban 1 shotati sa svim buffovima jer je to jedini način sa kojim možeš igrati druida a da ti ne bude spor i naporan. Odustao sam odmah.

Necro 25/Assassin 25/Sorc 25/Barbarian 25/Druid 1 😃

ekstra content:

terorist pylon buff

chono Beta je Fensi….

Ok ali uzmi u obzir da je igra gotova vec. Ovo je 3 mjeseca poliranja performansi.

Ja uspio na jedvite jade doć s jednim likom do lvl 25.

Ali stvarno sam ugodno iznenađen. Ima nekoliko sitnih mana, ali sve bitno je odlično. Ovo će biti hit. A early Access izlazi dan nakon roćkasa, tako da ima da uživam.

• [deleted]

• Uređivano

Full mapa, crveno ovo sto smo dobili u beti.

A inace ovo je samo sjeverno-istočni dio sanctuarya, ne sumnjam da se ekspanzijama nece dalje prosirit mapa.

edit: evo i cijela mapa sanctuarya, crveni dio je onaj koji je za sada dostupan u diablo 4

Tzereen Ja uspio na jedvite jade doć s jednim likom do lvl 25.

Giphy - la la land lol GIF

Moj mozak kad sam pročitao ovo 😃
              Tze ja i ti trebamo imati jedan konkretan razgovor o leveliranju. Uzet ću te pod svoju ruku za trening!

[deleted] znači day one explored 😃?

[deleted] čekaj, jel to legit mapa? 🤯

Nije ni čudo onda što ćemo imati mount.

Ovome se radujem ko elden ringu.

fensisuperstar ako mogu nerfat i bufat u regularnim fixevima, mogu i balans odraditi do launcha. Svejedno te ceka update day one..

Osim toga, itemi drop je namjerno nastiman, namjerno su dali priliku za brokat buildove i karaktere, samo kako bi dobili metriku. Plus sto je ovo sam pocetak do lvl 25 i najlaksa tezina. Uspjesno si sudjelovao u testu, nista vise.

@[deleted] jelda da je ogromno! Postao sam ranije da nas ceka 4 do 5 puta ovo sto smo vidjeli u beti.

@milicevic87 i ja imam takav feeling kao za Elden Ring. Cim sam vidio mapu i lokacije, rekao sam to je to

Ovi koji igraju na plejki. Kako ciljate teleport? Hydru, firewall, blizzard, sve te spellove?

chono blizzard ne nerfa mehanike klasa 99% vremena. A đabe sve kad mi ne treba itema da igram cold sorcu. Treba mi level 15 😃