chono namjerno se samo zezam. Znaš da sam i ja alergičan na to.

Igrica u HR specifično označava video igru, dok igra može značiti bilo kakvu igru.

renda zbog čega se zezam ili zbog čega sam alergičan na taj termin?

Zezam se jer se volim zezati. Alergičan sam jer je idiotski termin za igru, video igru. Igrica.

Isto ko što sam alergičan na ovo auto, sumljam umjesto sumnjam i mladež na koži umjesto madež na koži.

Igrica je umanjenica za video igre, pa je samim time igru u koju su se uložili milijuni totalni disrespect ju tako nazvati. Nešto tipa nazvat Ghiblijeve filmove crtićima kad su animirani filmovi, ili čitati LOTR i zvati ih knjižicama.

Nisam igrao betu što se Diablo tiče ali ću kupiti kad izađe da me sve pukne odjednom, koja je najbolja verzija za uzeti i zašto?

Interaktivni računalni programi namijenjeni zabavi, ne želimo slučajno da ljudi igre asociraju sa nečim samo za djecu.

U toku uploadanja trenutno 🙂 još uvijek sam bolestan pa sam otišao dignuti i assassina malo. Level 17 assassin vs level 25 Kor Dragan stronghold boss 🙂

chono 🙂 znači. Da sam level 25 ovo bi solo napravio brze od svih tih likova sto su tamo zajedno bili ^^ jbt kad igras sa plebovima

@Kaiserus 😃 ovo me podsjeća na hidra spam kad si pokupio buff

fensisuperstar

Zašto je ui na ps5 drukčiji nego na pc-u? Jesi ti šta mijenjao, ili je taj layout standard na pc-u?

I redoslijed tipki mi je malo glup na d4. Tipke su bez neke logike nabacane

Bolje je to smišljeno na d3

chono

Imaš njenog manjeg ne tako zgodnog brata Wolcen koji je nedavno dobio zadnji chapter u priči 😃

• [deleted]

Ja znam da necu nista igrat, mozda probam dead island na pc-u

pisao sam tekst sat i pol i uspio sam refreshati stranicu slucajno preko neke kombinacije tipke zato sto je jebena mehanička nemoguća za koristit u krevetu kao što ju ja koristim. Necu fakat pisati opet wall of tekst već u kratko

D4 je u kratko Lost Ark Lite, nema veze sa path of exileom. Odlična grafika, Odličan combat, Broken klase u samoj srži (teško da će se promijeniti), dosadan i repetitivan content, "ok" priča ali nema dobru atmosferu, odlično world boss iskustvo, Loša itemizacija imho. Eventovi su sranje u globalu, Dungeoni su dosadni u globalu. Bossevi se ponavljaju.
          Sorca je allaround najbolja klasa sa iceblades buildom, praktiči ne mozes umrijeti i to bez uniquea ako zelis, Necromancer uzasno jak, Rogue moze instaburstat bosseve, Barbarian moze stojati AFK na respawn pointu i otići spavat sa thorns buildom a Druidu treba 50 ljudi koji će mu tražiti apsolutno sve savršene iteme sa savšrenim statsima za minmax iskustvo i ful legendary kit da bi bio sposoban 1 shotati sa svim buffovima jer je to jedini način sa kojim možeš igrati druida a da ti ne bude spor i naporan. Odustao sam odmah.

Necro 25/Assassin 25/Sorc 25/Barbarian 25/Druid 1 😃

ekstra content:

terorist pylon buff

chono Beta je Fensi….

Ok ali uzmi u obzir da je igra gotova vec. Ovo je 3 mjeseca poliranja performansi.

Ja uspio na jedvite jade doć s jednim likom do lvl 25.

Ali stvarno sam ugodno iznenađen. Ima nekoliko sitnih mana, ali sve bitno je odlično. Ovo će biti hit. A early Access izlazi dan nakon roćkasa, tako da ima da uživam.