Diablo IV
Igrica u HR specifično označava video igru, dok igra može značiti bilo kakvu igru.
- Uređivano
Igrica je umanjenica za video igre, pa je samim time igru u koju su se uložili milijuni totalni disrespect ju tako nazvati. Nešto tipa nazvat Ghiblijeve filmove crtićima kad su animirani filmovi, ili čitati LOTR i zvati ih knjižicama.
Nisam igrao betu što se Diablo tiče ali ću kupiti kad izađe da me sve pukne odjednom, koja je najbolja verzija za uzeti i zašto?
Interaktivni računalni programi namijenjeni zabavi, ne želimo slučajno da ljudi igre asociraju sa nečim samo za djecu.
- Uređivano
U toku uploadanja trenutno još uvijek sam bolestan pa sam otišao dignuti i assassina malo. Level 17 assassin vs level 25 Kor Dragan stronghold boss
fensisuperstar ajmaaaa kako bi na 2:22min maznuo s cekicem po sred rulje
- Uređivano
- Uređivano
Zašto je ui na ps5 drukčiji nego na pc-u? Jesi ti šta mijenjao, ili je taj layout standard na pc-u?
I redoslijed tipki mi je malo glup na d4. Tipke su bez neke logike nabacane
Bolje je to smišljeno na d3
milicevic87 tako je na pcu
[deleted]
Ja znam da necu nista igrat, mozda probam dead island na pc-u
- Uređivano
pisao sam tekst sat i pol i uspio sam refreshati stranicu slucajno preko neke kombinacije tipke zato sto je jebena mehanička nemoguća za koristit u krevetu kao što ju ja koristim. Necu fakat pisati opet wall of tekst već u kratko
D4 je u kratko Lost Ark Lite, nema veze sa path of exileom. Odlična grafika, Odličan combat, Broken klase u samoj srži (teško da će se promijeniti), dosadan i repetitivan content, "ok" priča ali nema dobru atmosferu, odlično world boss iskustvo, Loša itemizacija imho. Eventovi su sranje u globalu, Dungeoni su dosadni u globalu. Bossevi se ponavljaju.
Sorca je allaround najbolja klasa sa iceblades buildom, praktiči ne mozes umrijeti i to bez uniquea ako zelis, Necromancer uzasno jak, Rogue moze instaburstat bosseve, Barbarian moze stojati AFK na respawn pointu i otići spavat sa thorns buildom a Druidu treba 50 ljudi koji će mu tražiti apsolutno sve savršene iteme sa savšrenim statsima za minmax iskustvo i ful legendary kit da bi bio sposoban 1 shotati sa svim buffovima jer je to jedini način sa kojim možeš igrati druida a da ti ne bude spor i naporan. Odustao sam odmah.
Necro 25/Assassin 25/Sorc 25/Barbarian 25/Druid 1
ekstra content:
terorist pylon buff
chono Beta je Fensi….
Ok ali uzmi u obzir da je igra gotova vec. Ovo je 3 mjeseca poliranja performansi.
Ja uspio na jedvite jade doć s jednim likom do lvl 25.
Ali stvarno sam ugodno iznenađen. Ima nekoliko sitnih mana, ali sve bitno je odlično. Ovo će biti hit. A early Access izlazi dan nakon roćkasa, tako da ima da uživam.