pisao sam tekst sat i pol i uspio sam refreshati stranicu slucajno preko neke kombinacije tipke zato sto je jebena mehanička nemoguća za koristit u krevetu kao što ju ja koristim. Necu fakat pisati opet wall of tekst već u kratko
D4 je u kratko Lost Ark Lite, nema veze sa path of exileom. Odlična grafika, Odličan combat, Broken klase u samoj srži (teško da će se promijeniti), dosadan i repetitivan content, "ok" priča ali nema dobru atmosferu, odlično world boss iskustvo, Loša itemizacija imho. Eventovi su sranje u globalu, Dungeoni su dosadni u globalu. Bossevi se ponavljaju.
Sorca je allaround najbolja klasa sa iceblades buildom, praktiči ne mozes umrijeti i to bez uniquea ako zelis, Necromancer uzasno jak, Rogue moze instaburstat bosseve, Barbarian moze stojati AFK na respawn pointu i otići spavat sa thorns buildom a Druidu treba 50 ljudi koji će mu tražiti apsolutno sve savršene iteme sa savšrenim statsima za minmax iskustvo i ful legendary kit da bi bio sposoban 1 shotati sa svim buffovima jer je to jedini način sa kojim možeš igrati druida a da ti ne bude spor i naporan. Odustao sam odmah.
Necro 25/Assassin 25/Sorc 25/Barbarian 25/Druid 1 😃
ekstra content:
terorist pylon buff