Tales of Arise
- Uređivano
kabegami Bojim se da ću, u naletu strasti, impulzivno kupiti pa mjesec dana plakati za novcima...
Realno gledano ako pogledas jrpg naslove koji izlaze/su izašli u 6., 7. , 8. i 9. mjesecu imaš Scarlet Nexus, FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE i action jrpg Neo: The World Ends with You tako da je kupovina Tales of Arise-a sasvim logičan izbor no
Zadnji put kad sam popustio kupio sam KH3... svi znamo da nije baš najslavnije završilo (evo, još me štreca u prsima kad se sjetim da sam dao full price za to... to... TO)
f_i_c_o Realno gledano ako pogledas jrpg naslove koji izlaze/su izašli u 6., 7. , 8. i 9. mjesecu imaš Scarlet Nexus, FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE i action jrpg Neo: The World Ends with You tako da je kupovina Tales of Arise-a sasvim logičan izbor no
I jos foggyjev favorit, Astria Ascending, na kraju 9. mj (a to mi je ipak malo škakljivo)... Cijela godina je luda što se tiče ponude (nije da se žalim).
- Uređivano
moram priznat kako je OČIGLEDNO da nas u Bandai Namco-u uopće ne poznaju kad misle da mogu izbaciti ovo Samo Tako i kad očekuju da ćemo cijelo ljeto tupog i nimalo zadovoljenog pogleda gladovati i čekati njihovu gozbu . . .
umrijet ćemo, a u Bandai Namco-u za to NITKO neće odgovarati ! ! :/
Ovo mi je valjda najgori trails intro ikad što se mjuze tiče, a ne mogu skužit ni jel ovo emgremski ili koji kurac. Animacije fine, i sve drugo. Skidam gaće, dajte mi igru.
Ufff, combar baš izgleda flashy. I dodge mi se jako dopada, napokon izgleda kako treba...
Nakon Tales of Berserie sam mislio da više neću nabaviti niti jedan Tales of naslov, ali ipak najvjerojatnije još Arise-u dam šansu. Privukli su me dizajnom zanimljivi likovi i combat se čini kvalitetan.
- Uređivano
I skitsi su promjenjeni, više nisu 2D.
Meni se ovo do sad jako dopada... lokacije odišu svježinom i imaju tu neku bajkovitost u sebi.
Bit će ovo jako dobro.
Drago mi je da skitse rade modernije, bolje cemo ih dozivit. Puno igara sad ide na taj stripovski prikaz i dobar mi je, samo da ne pretjeruju, ipak vise volim animacije - a njih jako fali u novim jrpg igrama. Ali ovo su skitsi tako da ce bit ok (inace ih sve citam i gledam).
Meni puno toga nije odmah sjelo, ali nakon puno tih video prikaza mi sve bolje izgleda. Dok god nebude generika u tom exploringu bit ce ok, to me ubijalo u zadnjih par talesa.