f_i_c_o
A jebiga iman neke druge izdatke pa mi se ne uzima igra odma.
Ali koliko vidin nema nekih igri za 9 misec tako da je ovo pod obavezno

k

f_i_c_o

Igra izgleda predivno! A još ni Nexus nisam uzeo... a ovo mi se igra samo tako.
Bojim se da ću, u naletu strasti, impulzivno kupiti pa mjesec dana plakati za novcima...

kabegami Bojim se da ću, u naletu strasti, impulzivno kupiti pa mjesec dana plakati za novcima...

Realno gledano ako pogledas jrpg naslove koji izlaze/su izašli u 6., 7. , 8. i 9. mjesecu imaš Scarlet Nexus, FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE i action jrpg Neo: The World Ends with You tako da je kupovina Tales of Arise-a sasvim logičan izbor no

f_i_c_o

Zadnji put kad sam popustio kupio sam KH3... svi znamo da nije baš najslavnije završilo (evo, još me štreca u prsima kad se sjetim da sam dao full price za to... to... TO)

f_i_c_o Realno gledano ako pogledas jrpg naslove koji izlaze/su izašli u 6., 7. , 8. i 9. mjesecu imaš Scarlet Nexus, FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE i action jrpg Neo: The World Ends with You tako da je kupovina Tales of Arise-a sasvim logičan izbor no

I jos foggyjev favorit, Astria Ascending, na kraju 9. mj (a to mi je ipak malo škakljivo)... Cijela godina je luda što se tiče ponude (nije da se žalim).

kabegami Astria Ascending, na kraju 9. mj

To mi je skroz promaklo, jbg bit će novčanik na aparatima malo, a i tko kaže da se svaki dan mora jesti...svaki 3. dan se pojede malo kruha i podriguše / tirolke i sve 5 🤣

moram priznat kako je OČIGLEDNO da nas u Bandai Namco-u uopće ne poznaju kad misle da mogu izbaciti ovo Samo Tako i kad očekuju da ćemo cijelo ljeto tupog i nimalo zadovoljenog pogleda gladovati i čekati njihovu gozbu . . .

umrijet ćemo, a u Bandai Namco-u za to NITKO neće odgovarati ! ! :/

k umrijet ćemo

Pa ako nastave s ovakvim prizorima kao na 0:40 mogao bi pasti pokoji srčani 🚀

Ovo mi je valjda najgori trails intro ikad što se mjuze tiče, a ne mogu skužit ni jel ovo emgremski ili koji kurac. Animacije fine, i sve drugo. Skidam gaće, dajte mi igru.

kabegami *tales 😃 ajde ne jebi, znas na sta mislim 🙂

foggy Ovo mi je valjda najgori trails intro

Bolji od vesperijinog 😉

maverick Sexy Vesperia intro, dosta poludrljav da, jebiga. Oba su losa, vise volim Abyss intro mjuzu.

7 dana kasnije

Ufff, combar baš izgleda flashy. I dodge mi se jako dopada, napokon izgleda kako treba... 😀

Nakon Tales of Berserie sam mislio da više neću nabaviti niti jedan Tales of naslov, ali ipak najvjerojatnije još Arise-u dam šansu. Privukli su me dizajnom zanimljivi likovi i combat se čini kvalitetan.

14 dana kasnije

I skitsi su promjenjeni, više nisu 2D.
                Meni se ovo do sad jako dopada... lokacije odišu svježinom i imaju tu neku bajkovitost u sebi.

Bit će ovo jako dobro.

kabegami Meni se ovo do sad jako dopada... lokacije odišu svježinom i imaju tu neku bajkovitost u sebi.

Bit će ovo jako dobro.

Meni su igru prodali još s prvim trailer-om , ali ovi zadnji traileri gdje su pokazivali likove i combat...frcale su mi zvijezde iz očiju dok sam to gledao 🤩 .

Drago mi je da skitse rade modernije, bolje cemo ih dozivit. Puno igara sad ide na taj stripovski prikaz i dobar mi je, samo da ne pretjeruju, ipak vise volim animacije - a njih jako fali u novim jrpg igrama. Ali ovo su skitsi tako da ce bit ok (inace ih sve citam i gledam).

Meni puno toga nije odmah sjelo, ali nakon puno tih video prikaza mi sve bolje izgleda. Dok god nebude generika u tom exploringu bit ce ok, to me ubijalo u zadnjih par talesa.

f_i_c_o Znamo mi sve, sve je to zbog Kisarinog ogromnog dup - štita!
                    Da, ŠTITA! 😃

Igrat će se ovo, iscjedit ću svaku kap iz ove igre. Toliko sam oduševljen.