TITANXIS Novak Đoković čovjek bez imena sa dva prezimena, porijeklom hrvat jer mama mu je hrvatica a tata crnogorac. Nije mi mrzak i poštujem ga više nek sve naše političare zajedno, toliko od mene o njemu!
fensisuperstar maverick ne nego je lik kao i gore spomenuti kljukica patoloska lazovcina i obojicu ih treba prije svakog intervjua na poligraf posjesti. oprosti ti nisi nacionalista,. ti si samo hejter ekstremista 😃 nemaš skalu imaš OFF - ON polako, smanji brzinu prebaci u treću 🙂
maverick fensisuperstar ali ja ne mrzim Novaka, kao ni nikoga na svijetu. Nitko mi jos nije nista toliko lose ucinio da ga idem mrziti. Ali dvije vrste ne mogu svariti, a to je lazove i cinkarose.
Brijac herc Vidim i Danska koja je "pobijedila koronu" jer se preko 90% ljudi cijepilo isto u crvenom.
Fico Brijac Hoćeš da opet krenemo oko toga da namjerno ignoriraš utjecaj broja zaraženih i broja hospitaliziranih? Previše ljudi je uložilo više truda nego što su zaslužili oni koji ne žele ništa ni shvatiti ni naučiti, već se držati svoje zacrtane priče u glavi.
chono Brijac kompa, u HR ako prodemo brojku 11k zarazenih to znaci da broj hospitaliziranih nosi krah bolnickih kapaciteta. I ovako su na rubu. Osim toga ovo ne pomaze u lijecenju ostalih bolesti, gdje te doslovno stave sa strane da cekas
blade Play bećarac music PO TRI DANA PANDURI ME LOVE (po tri dana panduri me love) SLOBO-DNIJE ŠETAM NEGO NOLE (slobo-dnije šetam nego nole) Jedan dva, opsasa
maverick TITANXIS ne volim da mi prodaju vece graficke postavke. Ako mislis na rimejkove, onda da. Rimejkovi aksuli izgledaju barem koda si je dev dao nekog truda.