maverick fensisuperstar ali ja ne mrzim Novaka, kao ni nikoga na svijetu. Nitko mi jos nije nista toliko lose ucinio da ga idem mrziti. Ali dvije vrste ne mogu svariti, a to je lazove i cinkarose.
maverick TITANXIS ne volim da mi prodaju vece graficke postavke. Ako mislis na rimejkove, onda da. Rimejkovi aksuli izgledaju barem koda si je dev dao nekog truda.
TITANXIS maverick mislio sam baš na remastere i to konzolaške. remejke pak ja ne volim jer to je oskrvnuče originala, čast izuzecima ako ih uopće ima.
maverick TITANXIS ne oskvrnuce jer jedno ne zamjenjuje drugo, osim slucaj residen evil remake gdje ne znam covjeka na planeti koji ce reci da je original bolji.
TITANXIS maverick U teh. smislu je bolji ali nisi igrao original pa nemožeš tak pričat. nije sve u grafici. remejkovi se rade za buduće generacije i njima će to biti prvi susret sa tom igrom koju si navel i original će im bit ko neka igra za nokiu 3310.
maverick TITANXIS znaci doslovce je 1:1 i jos su ubacili jedan ekstra dio plus poboljsali apsolutno svaki aspekt igre. To je kao da kazes da Demon's Souls rimejk nije bolji od originala, samo je razlika sto Demon's souls nije gotovo nista dirao osim grafe.
master_x maverick Pa i Medievil su napravili doslovno 1:1 sa ljepšom grafikom.Čak je i kamera ostala ista kakva je bila 1998 god.Svaka čast.