Fico Brijac Hoćeš da opet krenemo oko toga da namjerno ignoriraš utjecaj broja zaraženih i broja hospitaliziranih? Previše ljudi je uložilo više truda nego što su zaslužili oni koji ne žele ništa ni shvatiti ni naučiti, već se držati svoje zacrtane priče u glavi.
chono Brijac kompa, u HR ako prodemo brojku 11k zarazenih to znaci da broj hospitaliziranih nosi krah bolnickih kapaciteta. I ovako su na rubu. Osim toga ovo ne pomaze u lijecenju ostalih bolesti, gdje te doslovno stave sa strane da cekas
blade Play bećarac music PO TRI DANA PANDURI ME LOVE (po tri dana panduri me love) SLOBO-DNIJE ŠETAM NEGO NOLE (slobo-dnije šetam nego nole) Jedan dva, opsasa
maverick fensisuperstar ali ja ne mrzim Novaka, kao ni nikoga na svijetu. Nitko mi jos nije nista toliko lose ucinio da ga idem mrziti. Ali dvije vrste ne mogu svariti, a to je lazove i cinkarose.
maverick TITANXIS ne volim da mi prodaju vece graficke postavke. Ako mislis na rimejkove, onda da. Rimejkovi aksuli izgledaju barem koda si je dev dao nekog truda.
TITANXIS maverick mislio sam baš na remastere i to konzolaške. remejke pak ja ne volim jer to je oskrvnuče originala, čast izuzecima ako ih uopće ima.
maverick TITANXIS ne oskvrnuce jer jedno ne zamjenjuje drugo, osim slucaj residen evil remake gdje ne znam covjeka na planeti koji ce reci da je original bolji.
TITANXIS maverick U teh. smislu je bolji ali nisi igrao original pa nemožeš tak pričat. nije sve u grafici. remejkovi se rade za buduće generacije i njima će to biti prvi susret sa tom igrom koju si navel i original će im bit ko neka igra za nokiu 3310.