S obzirom na trenutno stanje u kojem je greatest goddamn country in the world i na koje se ostatak svijeta moze definitivno ugledat, ovo je mozda najvazniji tweet u povijesti covjecanstva.

@Tzereen sretan ti rođendan želim. Sve najbolje. Živ, zdrav i sretan bio te naravno puno stilbuka kupio. 🙂

Čovjeka nema na forumu dulje vrijeme, razvijao je umjetnu inteligenciju za pričanje istine. Profilnu mu je napravio algoritam koji je osmislio. Pametnom dosta.

Ne znam kako drugi, ali ja bih to nazvao kompletnim uspjehom.: p

U slučaju da imate micro-stutter, a ne znate zašto. Mislio sam da je Ubisoft kriv, a ne Microsoft.

Mislio sam da je Ubisoft kriv

Zero Sam si ga pravio?

Kolko je ovo legendarna... 😃

Tuhy Hahah. Ali ne mogu se sjetiti 100% tko je to prvi rekao na GP-u....Warrrior?

On... Il možda Pspfreak...

Ko bi znao, godine su prošle

kad smo kod GPa. Necu nikad zaboravit dobar stari chat. Kad god bi mi neko digno tlak sam bi mu srušio browser a ponekad i ugasio PC sa smilebombom.
      Ahh dobar stari razorjugo.

Što se tiče 5G-a i sličnih teorija zavjere, posebice vezanih uz tehnologiju, treba shvatiti da bilo koja osoba bez obrazovanja tehničke struke ili samo ikakvog afiniteta prema tehnologiji može zaglibit u tome. Potreban je video ili dva nekog iole karizmatičnog luđaka, mrvicu naivnosti i unutra je. To je onaj tip ljudi kojima je vrhunac tehničke pismenosti otvaranje fejs profila, slanje maila... koji će te pozvati da mu instaliraš Office, pa vidiš da mu je Internet Explorer main browser.

Znam jako puno inteligentnih ljudi visokih škola, uspješnih u svojim strukama koji jednostavno nemaju nikakvu tehničku crtu. Tehnologija ih jednostavno ne zanima ili jako teško shvaćaju najosnovnije stvari. I to je sasvim u redu.

Jednom kada uđeš u taj đir, a 5G je savršen primjer jer apsolutno svaku činjenicu teoretičar koji to želi može izvrnuti u korist svoje teze, teško je izaći. Teško je argumentirano pričati s njima, a naposljetku i besmisleno, posebice na internetu. Frustrirajuće je. Važno je to shvatiti i ne ponižavati takve ljude, posebice ako su ti bliski. Jer jednom će izaći iz tog balona (iz kojeg ih nećeš izvući ti), a onda im ostaje sramota, poniženje, narušeni odnosi i povlačenje u sebe.

Na Netflixu pogledajte Behind the Curve film koji se po meni dosta dobro postavio s tom problematikom.