Blebetaonica 2
Kikiller Kaj te zanima Kiki, cosplayjao bi Tonyja Jastreba?
Mislim da se @maximalni kuži u skejt...ili se samo voli naslikavat šnjim.
I to s potrganim skejtom šnjim
A bolje i skejt nego kabriolet, cajke i mlada sponza u najlonkama i dopičnjaku. Jeftinije je.
Ha sad, ako malo bolje pogledaš
- Uređivano
Puklo me sinoć da napravin gaming tribute iz nekog razloga, na kraju provea cilu noć i malo danas na tome i čak mi se sviđa kako je ispalo, pa reka nek stavim i ovde da vidim šta mislite.
Bitnije spojlane igre precizirane u opisu.
Kvalitetno isfurane najlonke su opasne po život. Ali nisam zato ovdje.
Shooter Puklo me sinoć da napravin gaming tribute iz nekog razloga, na kraju provea cilu noć i malo danas na tome i čak mi se sviđa kako je ispalo, pa reka nek stavim i ovde da vidim šta mislite.
Baza je. Pogotovo za prvi put.
Uberi ovaj "tribute".
Ovo mi je najdraži "gaming tribute" (na ovaj kalup) ikad. Pogotovo jer je iz debilne godine, al ovaj tip je jebeno izeditira video pa ispada epska godina. ;D Glazbena podloga je sve.
Yep, stvarno dobar editing i izbor muzike. A gleda sam ja tone vrhunskih tributea za pojedine igre, ovako miksane teže nalazim koji mi se sviđaju.
Nema skupljeg od toga i veće cijene koju slobodni muškarac može platiti...rekao bi Al Bundy. Rispekt za kabrio, tho.
Zna li itko gdje mogu naći nekakvih slika za printanje na majice, konkretno nešto sa Spider-Manom ili Marvelom?
Ma googlam, ali ništa to nije baš za printanje na majice. Sve je to nešto da trebam još izrezivati i sam uređivati itd. Pitam zna li možda netko gdje su wallpaperi baš za to već sređeni.
@Brijac javit cu Hercu da pogleda tag. Ako ti itko moze naci tako nesto on ce