"Dugački Pozdrav", da nije velikim slovom napisao pozdrav, na prvu bi pomislio da se čovjek oprašta od foruma.
Blebetaonica 2
Pitanje za one koji imaju Xbox One. Kako kupiti 360 igre na storeu da se mogu igrat na X1? Probavam preko kompa, regija UK ne prolazi...
yakuza_stinger
Definitivno pokusaj nekako procitat taj broj. Nije klasicni Dylan Dog sa odrezanim glavama, hektolitrama krvi, nadnaravnim bicima i pojavama, nego dirljiva prica iz ranije faze Dylanova zivota.
Mislim da Stripovi Online ili tako nesto imaju dosta tih stripova u PDF-u pa tako mozes, provjeri. Ja sam malo probao citat tako neke brojeve, ali mi je ipak draze to 'uzivo', na papiru citat.
@k - malo sam zauzet zadnjih dana, ali ne brini, kroz sljedeci tjedan se javljam sa poduzim postom o stripovima opcenito, Dylan Dogu i pogotovo 'Dugackom Pozdravu'.
Našao sam scribd upload i "prolistao". Definitivno atipičan stil, al totalno mi se sviđa kako je napravljeno. Moram još jednom detaljnije prolistat. Predobro odrađena "što bi bilo kad bi bilo" tema upetljana u prvu ljubav i stavljanje točke na i tomu svemu.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2180524
Eto i dobrobiti kad si Balkanac, ne daju se ti geni kameni.
- Uređivano
To je zato sto mi nismo metiljavci ko Ameri, Svabe i ostala mraka. Prirodna selekcija brajo. Ko mora otici, mora, ko ne, ostati ce. Ako mi je sudjeno da skviknem od tu nekog virusica, neka me!
Jbt ti grcaš u parama
@zontra cek koliko si dignuo para do sad?
ThaUrban
Uf bojim se da ces onda morat cekat vikend/godisnji
Pise u gornjem lijevom kutu ispod imena turnira kad su krenuli i zavrsili. Ja sam oba krenuo nekih pola sata nakon kaj su krenuli (mozes se prikljucit do 2 sata nakon sto krenu). I zavrsio 10-30 min prije nego kaj je ful zavrsio turnir kad smo dobili pobjednika. Znaci racunaj 8-11 sati na ove vece i nekih 5-7 sati na manje turnire. Naravno mozes ti igrat i neka 4 sata i onda ispast. Ali onda ces dobit samo 2x ili 3x uloga u turnir. Ako hoces 20x, 50x, 100x ili jos i vise, onda se pripremi na poludnevne grindove.
fensisuperstar - pa vec je u peteroznamenkastim sto se tice $ (ali ne i sesteroznamenkasto u HRK).
Sad se se nac par budala koji ce nakon sto vide ove svote ic radit isto. Mislim da mi nema mrze stvari od kockanja.
- Uređivano
https://jrocknews.com/2020/05/gackt-penis-training.html
Zbog ovog tipa ne možemo dobit Crisis Core: Final Fantasy VII Remaster. @Genesis, jel te sram?! ;D