Znate kaj mrzim ? Kad upalis igru i kad se ucita doceka te "press x to continue" , i onda cekaj jos neko vrijeme da ti pokaze main menu. Nije problem ak se odma loada na main menu , al nekim igrama treba duze. Zadnja kod koje sam to primjetio je BFV na ps4.

Battlefield V je poseban slučaj, tu se naspavaš za učitavanje.
    Predugo. Ne čudi, obzirom da je cijela igra preloša.

Slažem se. Izgubiš volju za igrom dok uđeš u meč.

yakuza_stinger Awww, netko me ipak voli. Da, digao sam se jedno jutro prije puno godina i rekoh samom sebi: "Zero, ne trebaš se više level upat (osim na PSN-u), smežuravati, sijediti, debeliti i gubiti kosu, ostani takav kakav jesi". I eto, to je sva mudrost i tajna. Ove sijede tu i tamo su samo odraz profinjenosti i maskulinog stila prepunog životnog iskustva.

@Zero Sube najdraži, želim ti najsretniji rođendan. I najzdraviji. Budući da mi je sinoć klima otkazala, taman bi dobrodošao tvoj nadimak da malo rashladiš sve. 😃 Sve najbolje mladiću.

Možda sam ja samo glup, ali oće li meni netko objasnit zašto nalaze od doktora ne možemo dobit preko maila? Pogotovo u ovoj situaciji. U čemu je problem?

Funfact:medo nije bio jucer, ali,bila je divlja svinja, valjda su na smjene. Jao sto je lijepo.

oxi
        Posudi neko oružje i imaš zalihu mesa za zimu za sebe, dečka i cucka 😃 😃 😃

Shooter Sve ovisi koje nalaze. Jedine koje nisam mogao dobiti direktno na mail su RTG snimke. Sve ostalo iz laboratorija zamolim tamo da mi se na mail pošalje, oni kažu gdje da pošaljem zahtjev i da ga pošaljem s maila na koji želim i primiti i to je to.

I je RTG ovaj put ali i prije sam zna pitat za druge stvari pa bi mi rekli da ne može.

Shooter Za RTG ni ja ne znam. Pa moraš doktora zvati ili ići po to pa onda doktoru i... Kaj da ti velim, hrvatsko zdravstvo. U rasulu već godinama. U još večem rasulu otkad je COVID-a.

Icek ma neka ih, neka pojedu, ni njima nije lako po ovim vrucinama 😆 necemo se dirat, nek svatko svojim putem ide i gg.

Why 2021’s heat waves are so brutal

...heat waves are caused by atmospheric conditions called heat domes. In short, a heat dome is a trap. It forms when high pressure in the upper atmosphere creates a sort of lid or cap that stops hot air from escaping, according to NOAA. As the air sinks back down to Earth, it compresses and heats up even more. The heat dome also blocks out clouds and storms, which might otherwise provide some relief from the sun’s hot rays. A heat dome also leads to longer and more intense heat waves...

While the fever the US is running might feel unusual now, it could be part of a new normal driven by climate change. Higher global average temperatures are making heat waves and droughts more frequent and intense, while the fire season is growing longer.

Fun times.

Deadwalker

Unfortunately, only a third of homes in the Seattle area have air conditioning, according to a 2018 study.

Meni je ova činjenica veći šok od svega navedenog.
              Jebena klima, ej.