Bolje biti pijan, nego console peasant.
Blebetaonica 2
- Uređivano
oko 9 i 40 (navečer) cca staje auto 10 metara od rampe izlazi vozač izlazi suvozač, izlazi ultrabrutalna plavuša, dugih nogu u najkraćem dopičnjaku ikad navlači malo "podignuti" minjak nazad na guzicu, frajer otvara novčanik daje joj "nešto" ona se okrene i krene hodati prema vrsaru, hodala je onako malo na "široko". ova dva lika se brofistaju sjedaju u auto i ajd kući.
kako dobri momci. Odvezli ju blizu kuće i još joj dali nešto keša da si kupi nešto za jesti!
yakuza_stinger znas da je jos tamo di je bio? Prekjucer je bio, jucer je bio, danas cu vidit oko 8 ako je jos tamo, jer je stablo od murve pa valjda ih jede s poda. Strah me prijavit ikome jer lokalni "lovci", citaj "jedva cekam nesto ustrijelit" samo cekaju.
Znate kaj mrzim ? Kad upalis igru i kad se ucita doceka te "press x to continue" , i onda cekaj jos neko vrijeme da ti pokaze main menu. Nije problem ak se odma loada na main menu , al nekim igrama treba duze. Zadnja kod koje sam to primjetio je BFV na ps4.
bosscorelli BFV na ps4
Battlefield V je poseban slučaj, tu se naspavaš za učitavanje.
Predugo. Ne čudi, obzirom da je cijela igra preloša.
Slažem se. Izgubiš volju za igrom dok uđeš u meč.
I meni je vruće kad vidim ove ritice ali ja bi ih u fotošopu još malčec proširil.
Sretan 19. rođendan našem dugovječnom Slavonskom gospodinu @Zero u!
yakuza_stinger Awww, netko me ipak voli. Da, digao sam se jedno jutro prije puno godina i rekoh samom sebi: "Zero, ne trebaš se više level upat (osim na PSN-u), smežuravati, sijediti, debeliti i gubiti kosu, ostani takav kakav jesi". I eto, to je sva mudrost i tajna. Ove sijede tu i tamo su samo odraz profinjenosti i maskulinog stila prepunog životnog iskustva.
Možda sam ja samo glup, ali oće li meni netko objasnit zašto nalaze od doktora ne možemo dobit preko maila? Pogotovo u ovoj situaciji. U čemu je problem?
Funfact:medo nije bio jucer, ali,bila je divlja svinja, valjda su na smjene. Jao sto je lijepo.
I je RTG ovaj put ali i prije sam zna pitat za druge stvari pa bi mi rekli da ne može.