k nabavite overboard!
Ima i za pc, hvala da si mi dodao još jednu stvar na listu za odigrat, daj mi samo malo vremena da završim i popljujem death stranding u odgovarajućoj temi
k nabavite overboard!
Ima i za pc, hvala da si mi dodao još jednu stvar na listu za odigrat, daj mi samo malo vremena da završim i popljujem death stranding u odgovarajućoj temi
Pa je gusjenica.
zontra htjela sam napisat borov prelac al nije, kod njih su manje dlake. Ja i danas vidim ove cuda oko kuce, zapamtila sam ih jer imaju slatke oci i dirala sam ih puno puta da ih premjestim dalje od zivotinja, nikakav osip nije bio po rukama. Ako imas pse/ macke, makni gusjenicu nekamo, ljudi nece gurat nos u gusjenicu al zivotinje hoce, ako im te dlacice udju u nos ili grlo jer psi usisavaju nosom sve sto ponjuse ko usisavaci, drito kod veterinara jer moze bit zlo. Pogovotovo borov prelac, mozete vidit u proljece po borovima ogromne svilene cahure, dojavit nadleznima da ih maknu i gg.
k dok dobri, stari i neumoljivi disc jockey burky nerijetko šiba na tisuće postova
Jedini razlog zašto forumaš s nickom bivšeg premjera nije banan je taj što je Jelash barem toliki čovjek pa je priznao da je to on. Ovako dok 100% nismo sigurni da je netko netko je ne diramo ga. Kad se prvi put dotakne Marketplacea letit će.
k bilo koju. može biti i harry potter. koga briga.
Je li ti sad insinuiraš ono što ja mislim da insinuiraš.
A to je da su Harry Potter knjige išta manje od remek djela nulte kategorije?
Pazi da ne bude, vratićese padre, jebaćevam madre
RIP EasternBunny 14.6.2021. - 15.6.2021.
Bio je mlad...
Bit će da se cijepil.