k nabavite overboard!

Ima i za pc, hvala da si mi dodao još jednu stvar na listu za odigrat, daj mi samo malo vremena da završim i popljujem death stranding u odgovarajućoj temi 😃

sanzo daj mi samo malo vremena da završim i popljujem death stranding u odgovarajućoj temi

ni prvi ni zadnji. 🙁

heretici!!

k Ajde bar sam fer i odigrat ću ga do kraja, jučer sam završio 11 chapter, ali malo je falilo da na samom početku izbrišem igru. Da me priča nije zaintrigirala već od samog starta ne bi se ni trudio.

k
      Hvala ti na ovome 🙂

Zna netko kakva je ovo faking zivotinja? Izgleda kao nekakva dlakava gusjenica.

Pa je gusjenica.

zontra Google Lens kaže Gypsy Moth. Ja kažem prosječna ženska noga zimi prije nego ih obriju za proljetne haljine.

zontra Znam samo da su joj te dlačice otrovne ili sam ja alergičan na njih. Kao klinac volio sam proučavat kukce, guštere i takve gusjenice. Primio to čudo u ruke i drugi dan prsti i dlanovi dobili gadan osip i svrbež trajao par dana.

TITANXIS ko zna kaj si ti još primio u ruku osim gusjenice.

buz je bome si u pravu

zontra htjela sam napisat borov prelac al nije, kod njih su manje dlake. Ja i danas vidim ove cuda oko kuce, zapamtila sam ih jer imaju slatke oci 😀 i dirala sam ih puno puta da ih premjestim dalje od zivotinja, nikakav osip nije bio po rukama. Ako imas pse/ macke, makni gusjenicu nekamo, ljudi nece gurat nos u gusjenicu al zivotinje hoce, ako im te dlacice udju u nos ili grlo jer psi usisavaju nosom sve sto ponjuse ko usisavaci, drito kod veterinara jer moze bit zlo. Pogovotovo borov prelac, mozete vidit u proljece po borovima ogromne svilene cahure, dojavit nadleznima da ih maknu i gg.

k dok dobri, stari i neumoljivi disc jockey burky nerijetko šiba na tisuće postova

Jedini razlog zašto forumaš s nickom bivšeg premjera nije banan je taj što je Jelash barem toliki čovjek pa je priznao da je to on. Ovako dok 100% nismo sigurni da je netko netko je ne diramo ga. Kad se prvi put dotakne Marketplacea letit će.

k bilo koju. može biti i harry potter. koga briga.

Je li ti sad insinuiraš ono što ja mislim da insinuiraš.
              A to je da su Harry Potter knjige išta manje od remek djela nulte kategorije?

Giphy - harry potter home GIF

Sanader smatram ovo potvrdom/priznanjem. Vrati pare ljudima koje si okrao.

RIP EasternBunny 14.6.2021. - 15.6.2021.
                Bio je mlad...