k btw. jedem previše sladoleda u zadnje vrime.

ne postoji "previše" sladoleda. Postoji samo količina koju obični smrtnici ne mogu konzumirati.
Palačinke i sladoledi se ne računaju.

ali ako hoćeš da te netko natriska, napravim ti ja uslugu 😃

Riječanima čestitam Dan grada i ak ima neki Vid ovdje Sretan mu imendan!

Prvi prikaz Windowsa 11

Bilo je očito da je onaj EasterBunny neki stari forumaš, ali stvarno nisam mislio da je to Jugoslav.

pravednik Ja sam ga skužio po tome što je banan. 😄

fensisuperstar ne postoji "previše" sladoleda. Postoji samo količina koju obični smrtnici ne mogu konzumirati.
    Palačinke i sladoledi se ne računaju.

Apsolutno potpisujem ovo.

Nije da me se pita, al ja bi iskreno Jelaša pustio nazad.

U zadnje vrijeme imamo i puno gorih od njega kojima se tolerira više.

wooddiebone Nije da me se pita, al ja bi iskreno Jelaša pustio nazad.

U zadnje vrijeme imamo i puno gorih od njega kojima se tolerira više.

Da, imamo tebe na primjer 🙂

foggy
        Naah, Woodie zna stat i koristiti common sense ponekad.

Super mi je kak mišljenje o Jelašu ima account dvije godine mlađi od Jelaševog permabana.

Jelaš je imao problematične stavove, ali kolko se sjećam (nek me neko ispravi ako griješim) puno je manje bilo konflikta na osobnoj razini između njega i ostalih nego između nekih novijih članova koji su još uvijek prisutni.

Vratite Jelasha razbojnici.

Oćmo pravdu za cara Ghaleona.

Neki problematični članovi kad su u normal modu budu solidni do kvalitetni članovi, koji doprinose raspravama. No takvima je potreban najmanji povod da popizde i naprave iznimno toksično sve oko sebe. I zbog takvih, mnogi normalni odnosno kvalitetni članovi odlaze sa FFA ili ne pišu uopće.
        Problematične članove nećemo vraćati, a one koji su ostali ćemo kada jednom zasluže i odstraniti. Jer jedan kvalitetan član kao što je bio Prophet ili john385 su višestruko vrijedniji od deset problematičnih članova koji su ponekad normalni i doprinose kvalitetnim raspravama.

Icek

Neki problematični članovi kad su u normal modu budu solidni do kvalitetni članovi, koji doprinose raspravama. No takvima je potreban najmanji povod da popizde i naprave iznimno toksično sve oko sebe.

Otprilike, refleksija/opis današnjeg društva.

Mislim, ja se vodim time da je prošlo dovoljno vremena da se osoba promjeni.

Uvijek možeš dat još jednu šansu.
          Al kužim i modove da se ne mogu bavit bejbisitanjem.

Kak ste me popljuvali ko da ga sam mogu vratit 🤣

wooddiebone Mislim, ja se vodim time da je prošlo dovoljno vremena da se osoba promjeni.

Ja sam prvi koji će apsolutno svakome dati šansu i benefit of the doubt. Ali ako član nakon valjda dvije godine izostanka se vrati i nastavi gotovo jednakim tonom radi kojeg je i permabanan, onda mislim da do promjene odnosno rehabilitacije nije došlo. Zar bi trebali dati ponovo 3553 nove šanse i dopustiti da se rasplamsa toksičnost opet? Ne hvala.