- Uređivano
Blebetaonica 2
wooddiebone dam se kladiti da su izvrnuli njezinu izjavu koliko god su mogli. Sisavci jebeni. I u ovakvim trenucima, oni se bave sranjima kad imaju puno bitnijih stvari za pisati.
- Uređivano
maverick
Da budemo fer, ovo je vezano za jučerašnji potres koji nije bio ovakvih razmjera.
Nadam se da nisu tolko jadni da bi sad išli takvo kaj objavljivati.
A inače oni objave o Doris Pinčić 10-12 članaka mjesečno.
Svi: potres
Vudi: doris pincic
O jeote
- Uređivano
wooddiebone Nadam se da nisu tolko jadni da bi sad išli takvo kaj objavljivati.
Ne podcjenjuj ovakvu vrstu novinarstva. Njihova ljigavoca nema granica.
wooddiebone A inače oni objave o Doris Pinčić 10-12 članaka mjesečno.
Ovo ne bih znao jer ne citam portale tipa index, 24h i slicno...
Doris Pinčić dok priča o potresu.
wooddiebone kuzim, al prejak mi je ulet
Ima i Lana Jurčević viralni video od današnjeg potresa
- Uređivano
Obje su bitne kao bjela (drvena) bojica.
Uživo na N1 i komentari: "1. To vam je zato što ste otjerali Srbe, 2. jer tučete migrante, 3. zbog bacanja petardi." Šta reći nego Boomeri...
- Uređivano
Ubilo je curicu od 12 godina!!
Mislim da samo to nije za debiliranje na forumu.
Pričam sa prijateljem iz Siska, deda mu je u Petrinji, kuća mu je do temelja srušena!
Uopće nema smisla sranja i preseravanja pisat!!!
Pričao sam sa forumašem Coletom i kreću tamo pomagat ljudima!
Tako da za te debilane nije ni vrijeme, ni mjesto...
Nije za ismijavanje
- Uređivano
doktor1 Ubilo je curicu od 12 godina!!
Ovo mi je mama dns bas rekla kad sam ih zvao u hr. na djecu sam najslabiji i kao sto kazes ne bi se trebalo na tu temu dns kreveljiti, ali sam uvjeren da woodie to nije ni pokusao niti je on tu bad guy vec ova vrsta novinara kojoj treba oduzeti licencu i zabraniti zakonom njihovo postojanje.
Ne pada mi na pamet se zafrkavati na ovu temu.
Moj je komentar bio samo kritika na novinarski kretenizam.
- Uređivano
POHVALA SVIMA!
Znam već za dva autobusa iz RIjeke da kreću gore, ja sam odneso dve deke i dva para cipela, znam da iz Splita kreću autobusi, znam iz Zagreba, itd!!!
Ovu 2020 treba pokopat i nikad iskopat!!!
Ja u epicentru onog Zagrebačkog potresa i dobro me streslo, imao sam osjećaj da se kuća uvija. Ima malo novih pukotina po zidovima, ali nije to ništa strašno, ovo je koma u Petrinji i okolici, čak i bliže Zagrebu je isto kaos, Kravarsko se dio crkve srušio, u Odri pao zabat crkve. Katastrofa, nevjerojatno da u tak kratkom periodu u ovako maloj zemlji budu ovakvi potresi. Vjerojatno je puno kuća uništeno po selima što ni ne znamo još jer nije centar u pitanju.
Krenuo i moj frend sa Demonima, Boysi se vec grupirali na Buzinu, iz Rijeke krece Armada. Uvijek prvi, sto je je
Šteta je velika, problem je radi karantene i korone, sve je nekak stopirano i usporeno. Sad su k tome dani između blagdana pa je situacija užasna.
Uvijek može gore ali dok gledaš ma katastrofa.
Sad se nadam da nebu još jedan.
Poštovani, najnovije informacije iz Petrinje su da danas i u tijeku noći nema potrebe za odlaskom ljudstva, a ako bude nešto novo javim. Nadalje molim da se samoinicijativno ne poduzima ništa osim sakupljanje pomoći u vidi zimske robe, deke i hrane. Sve koordiniramo preko DVD-a, a u dogovoru s županijskim zapovjednikom sisačko-moslavačke županije.
Nesto se kod nas planiralo ici preko dvda ali trenutno nema potrebe.
Uzas ajme ovo je bilo bas strasno, u Slavoniji se bas jako treslo. Zao mi je strasno svih ljudi koji su izgubili svoje domove