POHVALA SVIMA!

Znam već za dva autobusa iz RIjeke da kreću gore, ja sam odneso dve deke i dva para cipela, znam da iz Splita kreću autobusi, znam iz Zagreba, itd!!!

Ovu 2020 treba pokopat i nikad iskopat!!!

Ja u epicentru onog Zagrebačkog potresa i dobro me streslo, imao sam osjećaj da se kuća uvija. Ima malo novih pukotina po zidovima, ali nije to ništa strašno, ovo je koma u Petrinji i okolici, čak i bliže Zagrebu je isto kaos, Kravarsko se dio crkve srušio, u Odri pao zabat crkve. Katastrofa, nevjerojatno da u tak kratkom periodu u ovako maloj zemlji budu ovakvi potresi. Vjerojatno je puno kuća uništeno po selima što ni ne znamo još jer nije centar u pitanju.

Krenuo i moj frend sa Demonima, Boysi se vec grupirali na Buzinu, iz Rijeke krece Armada. Uvijek prvi, sto je je

Šteta je velika, problem je radi karantene i korone, sve je nekak stopirano i usporeno. Sad su k tome dani između blagdana pa je situacija užasna.
Uvijek može gore ali dok gledaš ma katastrofa.
Sad se nadam da nebu još jedan.

Poštovani, najnovije informacije iz Petrinje su da danas i u tijeku noći nema potrebe za odlaskom ljudstva, a ako bude nešto novo javim. Nadalje molim da se samoinicijativno ne poduzima ništa osim sakupljanje pomoći u vidi zimske robe, deke i hrane. Sve koordiniramo preko DVD-a, a u dogovoru s županijskim zapovjednikom sisačko-moslavačke županije.

Nesto se kod nas planiralo ici preko dvda ali trenutno nema potrebe.

Uzas ajme ovo je bilo bas strasno, u Slavoniji se bas jako treslo. Zao mi je strasno svih ljudi koji su izgubili svoje domove 🙁

I nama u DVD javili da nema potrebe zasad za dodatnim ljudstvom. Općenito u takvim situacijama kada krenu neorganizirano ljudi dolazit radi se veća šteta nego korist.

pravednik

Po pitanju karantene i bakrača --- ukinute su propusnice za svih!

Ak će netko dolazit do Westgatea, samo info da danas i sutra centar ne radi.

I centar je gadno najebo u ovom, o dućanima da ne pričam.

Neću stavljat slike kod sebe, al brate... 😥😥

Bitno mi da mojima kaj su bili u smjeni nije niš. Jbmti mater i ovog godini više...

Ja sam sada odneso par deka, cipela i knzervi tune... Ukrcali smo...
      Policija ispred mene sa rotirkama da stignem do odredišta, a iza mene tri vojna kamiona!

Rijeka!

Ali nebitno, opet smo pokazali, nažalost u užasnoj situaciji da smo tu jedni za druge!

Bravo Hrvatska!!

doktor1
        Tako i ja isto. Hrpa ljudi je dolazila ovdje u Splitu.

• [deleted]

Tuhy
        Od kud ti informacija da centar ne radi sutra?
        ja radim u wg i sad mi javili da dodem sutra, ali ne znam da li cemo otvorit. 🤔

Ne radi za kupce. Baš javljeno maloprije na mail.

Mi kaj radimo dođemo da poslikamo i evidentiramo svu štetu.

Tuhy je li samo tehnika/roba ili ima i gradevinskih problema?

Sprinkleri su se aktivirali i napravili poplavu u West Gateu. Dosta veliko sranje. Nema građevinske štete, par porušenih polica tu i tamo.

Došao doma. Ima porušenih stvari, ali generalno sve ok, barem ono što sam vidio uz bljeskalicu. Nema struje do sutra i internet je skroz u kurcu.

Sorry na double postu. Idem pit.

Ljudi drzite se!Svi smo uz vas!❤💙

maverick wikipedija laze

nakon ovog svega mislim da je ovo prvi put da sam poželio da si u pravu kad nisi bio.
            žao mi je svih tih ljudi. najviše mi je žao majke koja je ostala bez dijeteta. stvorio mi se grč samo što sam pročitao.

fensisuperstar ne mozes to tako gledati. nitkome zdravom nije na pameti bilo zazivati ili se sada izrugivati ovoj situaciji. priroda je takva kakva je i svake godine se pokaziva naklonom ili okrutnom prema nama. to je zivot. koliko god puta pali, ljudi ce opet ustati.

ono sto je meni uvjek drago vidjeti u ovakvim situacijama je ljudska dobrota i spremnost pomoci. vjera u ljude mi se uvjek malo vrati nazad, iako nazalost to vidimo gotovo jedino u ovakvim tragicnim scenarijima.

buz

Jesam, nekih 30 km. Sve je OK. Nadam se da je ostatak ekipe isto

I ovo je previše. Ne bi me čudilo da opet pukne balon i te novce netko povuče, a BTC se sroza na $1000, što se već dogodilo.

Eh prodje i ova usrana godina.
                Taman da se iz naftaline izvuce najbolja novogodisnja pjesma.

Zero
                Taman da roknem jedno pet somova na BTC, čekam eksploziju i kupim si bemve.
                Majnanje je za pičke.

Ne znam gdje ste svi večeras, no otvorit ću se seriju čestitka, želja i pozdrava za sve najbolje u 2021. 🙂

laku noć ljudi odoh spavati dižem se rano idem za zagreb.
                  sretna nova 2020ti DLC content godina! <3

Sve najbolje ekipa!

Jedan klasik: Sretna nova, jebem vam staru.