Za slučaj da ne možete dobiti telefonski, pokušajte poziv preko WhatsAppa napraviti, to prolazi.

Ne znam koji me kurac uopće čeka doma. Mi smo 20-30 km od epicentra. Kaže susjed da je sve letilo.

6.4 kad bi pogodio centar ZGa, bilo bi 50,000 mrtvih. Sve zgrade u centru treba porušiti, samo uništavaju natalitet.

Bogme se i u Tuzli osjetilo, i lijepo nas je zatreslo.

Čuvajte se.
    Ako možete izađite iz zatvorenih prostora vani dok se sve ovo ne smiri.

Heat Sve zgrade u centru treba porušiti

Ma trebaju ponovo onog klauna izabrati koji zlatni wc pravi po gradu umjesto da ulaze gdje treba.
    Eto i ove popravke sto su radili u ZG nakon prvog potresa su isfusarili.
    Sramotno koliko imamo nekompetentnu vladu i neuku populaciju, a da ne trosim rjeci na tu bagru sto dobije lovu da nesto napravi kako bog zapovjeda pa pola pokrade i isfusari do mila boga. Realno bih to trpao sve u zatvore.
    Zao mi ovih sto su poginuli. Bas godina za zaboraviti.

maverick neuku populaciju

Sve od ovog kreće, nažalost.

Došel sam iz zajebancije pogledat jesu objavili i nemrem verovati da jesu.

wooddiebone dam se kladiti da su izvrnuli njezinu izjavu koliko god su mogli. Sisavci jebeni. I u ovakvim trenucima, oni se bave sranjima kad imaju puno bitnijih stvari za pisati.

maverick
          Da budemo fer, ovo je vezano za jučerašnji potres koji nije bio ovakvih razmjera.
          Nadam se da nisu tolko jadni da bi sad išli takvo kaj objavljivati.

A inače oni objave o Doris Pinčić 10-12 članaka mjesečno.

wooddiebone Nadam se da nisu tolko jadni da bi sad išli takvo kaj objavljivati.

Ne podcjenjuj ovakvu vrstu novinarstva. Njihova ljigavoca nema granica.

wooddiebone A inače oni objave o Doris Pinčić 10-12 članaka mjesečno.

Ovo ne bih znao jer ne citam portale tipa index, 24h i slicno...

Ima i Lana Jurčević viralni video od današnjeg potresa

Obje su bitne kao bjela (drvena) bojica.

Uživo na N1 i komentari: "1. To vam je zato što ste otjerali Srbe, 2. jer tučete migrante, 3. zbog bacanja petardi." Šta reći nego Boomeri...

yakuza_stinger

Ubilo je curicu od 12 godina!!

Mislim da samo to nije za debiliranje na forumu.

Pričam sa prijateljem iz Siska, deda mu je u Petrinji, kuća mu je do temelja srušena!

Uopće nema smisla sranja i preseravanja pisat!!!

Pričao sam sa forumašem Coletom i kreću tamo pomagat ljudima!
            Tako da za te debilane nije ni vrijeme, ni mjesto...

Nije za ismijavanje

doktor1 Ubilo je curicu od 12 godina!!

Ovo mi je mama dns bas rekla kad sam ih zvao u hr. na djecu sam najslabiji i kao sto kazes ne bi se trebalo na tu temu dns kreveljiti, ali sam uvjeren da woodie to nije ni pokusao niti je on tu bad guy vec ova vrsta novinara kojoj treba oduzeti licencu i zabraniti zakonom njihovo postojanje.

Ne pada mi na pamet se zafrkavati na ovu temu.

Moj je komentar bio samo kritika na novinarski kretenizam.