Fico sustav se raspao već odavno, no bitno da se dva poglavara države međusobno prepucavaju već tjedan dana oko vlastitih ega lol.
Nego, uspio kod doktorice doći na red za cijepljenje protiv gripe. <3 Budući da oduvijek imam kroničnih problema s plućima, vrag je odnio šalu i hvala svemiru što nisam zakasnio. U srijedu je pikica <3
Što se tiče COVID rasprave od xy stranica gore:
A/ Nosite jebene maske - ako mogu kirurzi dok operiraju po 12+ sati u komadu, možete pola sata izdržati dok ste u dućanu. U protivnom svima oko sebe nepotrebno komplicirate život. Nije tako teško.
B/ Hrpa mjera je nelogična, no ne možemo opet zatvoriti državu jer od nečeg treba platiti režije i hranu. Imamo još super blage restrikcije - kada ljudima osobna higijena i razmak ne bi bili toliki problem, bilo bi vrlo vjerojatno kudikamo manje zaraženih
C/ Pratim i Liberal te je skroz U REDU biti kritičan, no Nakić baš voli JAKO komentirati grafove kako njemu paše i žešće brije na medijske teorije zavjere. I ta famozna Švedska koju JAKO voli komentirati još nije u cijelosti dešifrirana i tek treba vidjeti u kojem će smjeru kod njih stvari krenuti. Imajte u vidu da je na početku kod njih i u Italiji bilo najgore.
D/ Život mora ići dalje, bez obzira na koronu. Toplo preporučam da izbjegavate čitati medije, psiha će vam biti krajnje zahvalna.
E/ Znanost ne funkcioniora preko noći i temelji se na dokazima. Ako znanost još uvijek nije sigurna u 1000 stvari oko korone, sigurno nije bolje upućen xyz političar, Liberal ili nečija omiljena elokventna osoba sa interneta jer njoj nešto izgleda logično.
Maske, razmak, pranje ruku i fokus na vlastite stvari u kojima ste dobri. Lakše je.
EDIT:
Da se razumijemo, na početku pandemije imao sam također potrebu filozofirati oko mjera, no nema kruha od toga. Ne znamo realno i dalje ništa o virusu, osim da je jedina opcija pokušati suzbiti njegovo širenje kako bi zaštitili bolničke sustave. Jer sam nažalost čuo već previše priča da ljudi koji su fakat gadno bolesni ispaštaju zbog cijele situacije. I umiru.