zontra Picek Iz napisanog imam dojam kao da je to zadnji par na listiću gdje je odigrao puno parova, pa je ulog možda i mali.
prayer Picek 400€, koeficijent mu je 21 mislim ili tako nešto. Inače ovdje koliko sam skužio možeš iskeširati akumulirani dobitak bez da dobiješ sve parove, jedini je uvijek da utakmica ne bude u tijeku na kojoj si se kladio.
TITANXIS FOTO Uhićena zagrebačka dilerica (37). Prodavala travu, MDMA, kristalni meth, speed - Index.hr
Zero prayer Ako Austrijanci ne pobjede rugat ću mu se do kraja života Let the ruganje begin, let your life end in sin.
yakuza_stinger herc tražio sam nešto samo da maknem fotošopiranu sisatu radodajku jer mi je dosadila. Lacrimosa je jebena, dođe mi da opet zaigram 😃 hvala!
TITANXIS Raziel Jebemu ježa. A njegovu su rakiju moji stričevi polokali prije negoli sam bio spreman za alkohol.😔 -Neznaš odgovor na ovu mozgalicu ha?
TITANXIS Kako je pokojni Malnar često u svojim emisijama govorio kako susjed moli Boga da mu susjedu krepa krava i kad se to dogodi, narodno veselje. Pa zar smo takav jalan narod? Nismo bili prije unazad 60-tak g. takvi. U Zagrebu gorio restoran, čiji je vlasnik vozio Bartulicu u Ferrariju - tportal