prayer Frendu danas na kladionici ovisi Austrija da pobjedi Tursku da osvoji 8000 eura. Ako Austrijanci ne pobjede rugat ću mu se do kraja života
Zero prayer Ako Austrijanci ne pobjede rugat ću mu se do kraja života Let the ruganje begin, let your life end in sin.
zontra Picek Iz napisanog imam dojam kao da je to zadnji par na listiću gdje je odigrao puno parova, pa je ulog možda i mali.
prayer Picek 400€, koeficijent mu je 21 mislim ili tako nešto. Inače ovdje koliko sam skužio možeš iskeširati akumulirani dobitak bez da dobiješ sve parove, jedini je uvijek da utakmica ne bude u tijeku na kojoj si se kladio.
TITANXIS FOTO Uhićena zagrebačka dilerica (37). Prodavala travu, MDMA, kristalni meth, speed - Index.hr
yakuza_stinger herc tražio sam nešto samo da maknem fotošopiranu sisatu radodajku jer mi je dosadila. Lacrimosa je jebena, dođe mi da opet zaigram 😃 hvala!
TITANXIS Raziel Jebemu ježa. A njegovu su rakiju moji stričevi polokali prije negoli sam bio spreman za alkohol.😔 -Neznaš odgovor na ovu mozgalicu ha?
TITANXIS Kako je pokojni Malnar često u svojim emisijama govorio kako susjed moli Boga da mu susjedu krepa krava i kad se to dogodi, narodno veselje. Pa zar smo takav jalan narod? Nismo bili prije unazad 60-tak g. takvi. U Zagrebu gorio restoran, čiji je vlasnik vozio Bartulicu u Ferrariju - tportal