Znači uzeo sam si termosicu koja jebački drži temperaturu i jebe mi se za vručinu.Jedva čekam pivo natočit.

Vidi kako kukamo da je vruće tu a ja upravo sjedim ispod volte na ugodnih 45 na suncu i raspravljam sama sa sobom da li bi me netko prijavio da me vidi u gaćama i grudnjaku samo na 5 min da zapalim cigaret jer iza kuće je najezda komaraca, i gledam tri imigranta kako idu niz cestu u dugim duksama i dugim trapericama, valjda malo vidit što ima u šumi, jel se medvjed posrao i bacit pogled na more. Nek im bude zdravlja, tamnoputi su pa valjda dolaze iz regija gdje im je ovo vrijeme za laganu šetnjicu u zimskoj robi.

Mislim da te nitko ne bi prijavio ni da skineš grudnjak, osim ako u blizini nemaš neku stariju gospođu čiji prozor i pogled puca na vaše dvorište.: p I ja budem doma na terasi u hlačicama, dvorište otvorenog tipa a realno sise su mi takve da bih i ja mogao nositi grudnjak. Nije mi lako.

oxi

oxi bi me netko prijavio da me vidi u gaćama i grudnjaku

Ja san stalno bez grudnjaka, gace ponekad i niko ne prijavljuje

🤣🤣🤣

Opet pajcekova kuga u Slavoniji. To se bude proširilo ko obično i pobit će ljudima tih pajcekov da domaća proizvodnja odnosno uzgoj će opet stat i uvoz ko zna otkud će doći.

Miro ako ides stalno sa 22 stupnja klime na 38 stupnjeva vani vjerojatno radis stres na srce, zile i sinuse. Cesta pojava su dehidracija, glavobolje zbog iste, vrtoglavica zbog naglog stezanja krvnih zila, kronicna upala sinusa i alergijski rinitis zbog necistih filtera.

Ja osobno patim od rinitisa i upale sinusa i nikako nisam fan temp razlike od 15 stupnjeva izmedu temp u prostoriji i vani ako se kreces. Nisam ni fan kada sjedis 8h na poslu ispod klima uredaja, jer moram piti 5, 6 litara vode taj dan. Nisam ni fan kada te uhvati rinitis usred noci, pa probdijem u kupatilu od 3 do 4 i pol ujutro, a ustajem se u 5.

Sto se tice tvoje situacije, ne vidim problem da si ohladis prostor na tu temperaturu i boravis u njoj i spavas kako spada.

chono

Sve od riječi do riječi.

Napisao sam u temi za klime zakaj ti se to dešava, između ostalog uz temperaturne razlike klime. Plijesan, gljivice, bakterije. Znaš i sam da se u kancelarijama, tvornicama i slično klime ne čiste redovno. Dođe serviser neki iz 3pm opere filtere jednom godišje, kaže super je a nutra kuga i 3 kile plijesni😁.

Kad ideš sam prat filtere onda te šef ili kolege gledaju kao bik nova vrata, kao sjebat ćeš nešto a želim samo filtere skinuti.

Imam rinitis također, grdo. Operirao sinuse, septum, maknuo krajnike i gornje adenoide. Skoro pola usne šupljine kak bi se reklo.

Povremeno sam koristio Nasonex ili Avamys. Nije bilo razlike osim da se nos nije toliko začepljivao i lijepio. Sluz niz grlo imam konstantno. Čudi me jer vi dolje nemate toliko alergena, priobalje ipak ima friški zrak. Kad dođem na more malo mi se stanje poboljša. Okolica Varaždina i sami grad su alergijsko zlo od trava i industrije. Malo manje nego ZG.

pravednik mene je sjebalo to sto sam zbog financija rentao jeftine stanove, vecinom bez izolacije, pune vlage i plijesni. Od tada su mi i pocele alergije i stanje se drasticno pogorsalo, do te mjere da mi je sezona alergija od 4 mjeseca do 11. Alergican sam (max pokazatelj) na sve vrste trava i korova, te pelud maslina. Sjebano, jer trava ima posvuda, a vero i maslina kad cvjetaju.

Ove godine je najbolje do sada, mogu relativno normalno funkcionirati bez cestih napada, a jedino sto se povlaci non stop je zacepljen nos na periode. Na jesen idem rijesiti septum i na desenzibilizaciju, terapisjko lijecenje za alergije. Pomoglo je ne konzumiranje alkohola i duhanskih proizvoda, te zaokret u prehrani i dizanju imuniteta. Pomoglo je i sto se trenutno nalazim u suhoj staroistarksjoj kamenoj kuci bez vlage. Ono sto jedva cekam je povratak blize moru i montazna drvena kuca, koja je lijek za ljude sa ovakvim problemima.

foggy kenjaj

Ne budi vulgaran. Kaže se seruckaj.

Broj 2, alkohol zna odmagati čak i ako se malo pije kod nekih situacija. Npr. Zaustavlja izlučivanje mokraćne kiseline.