Ja nemam problema s tim jer imam svoje utege i sprave, hehe. Al da, vježbajte i zdravo se hranite. Epidemija nije isprika da se čovjek prestane kretati, s tim se nemoguće ne složiti. Samo na taj način i imate onaj optimum zdravlja i imuniteta koji je potreban odrasloj osobi.

Zero i hrana, najbitniji dio. Koliko je samo to bitan faktor.

Mislim da jedem povrća više nego ikad. Voće isto barem dvije vrste dnevno, od koje uvijek kivi ili nešto s C vitaminom ako već nema drugog. Istina da i genetika igra ulogu u prirodnom imunitetu, ali daleko od toga da čovjek ne može poduzeti puno toga da ostane zdrav.

Zero ja ne jedem industrijske secere vise uopce, sol u minimalnim kolicinama, pijem vecinom samo vodu, a sve ostalo je vecinom biijelo, crveno meso i riba, masa povrca i malo voca.
      Kako bi jedan clan napisao, zar je to jebeno tesko za uciniti?

chono7

Opa, ne predbacuj mi sada nešto što nisam rekao.
      Poanta je bila da nemaju svi takve mogućnosti da bi mogao ljudima srati jer se ne bave svojim zdravljem.
      Meni kažeš da se informiram prije nego nešto pišem, a ti se tu postavljaš ko da svi ljudi imaju iste uvijete kao ti.

Fakat si nevjerojatan sada.

Gdje prosječna osoba uopće može potražiti da si organizira takve treninge kakve ti imaš?
      Kolko bi teretana bilo potrebno u svakom mjestu da bi čak i svaki deseti građan mogao imati "treninge visokog inteziteta, solo, bez doticaja ili asistencije grupe ili para."

Jel ti sebe čuješ?

Radi kaj hoćeš, izgleda kao da si sretan i zadovoljan. Al kad dobiješ priliku nekom drugom dat savijet ili govorit što da radi, samo preskoči. Molim te.

Naravno da ih je bilo više tamo u početku jer je u Europi u biti sve krenulo s Italijom i ekipom koja je tamo putovala, bez obzira zbog kojih razloga (obično poslovnih). Ono što je bila javna tajna je da su zarazu u EU donijeli Kinezi povratkom iz Kine i njihove proslave nove godine.

wooddiebone kompa to je bodyweight, mozes ga raditi doma u sobi. Ja sam tako odradio cijelu karantenu i usao u formu zivota. Tako da da, pises iz guzice i dalje, a ako zelis sastavim ti kucni rezim koji ce te izuti iz cipela. Preporodit ces se fizicki i mentalno. Kako bi on rekao

@doctorfreak ovaj post je samo odraz koliko je Istra tolerantna sredina, tako da ide prijava na tvoj rasisticki i nacionalisticki post.

doctorfreak Jbt djeluješ kao inkarnacija savršenstva

doctorfreak istra prvih dana imala cak najveci broj zarazenih

doctorfreak a istra je goli k

doctorfreak Pun kur... neškolovanih bosanaca, azilanata kur... i palaca...

sa ovakvim komentarima @chono7 kakav god da je, naspram tebe je stvarno inkarnacija savršenstva.

LP.

doctorfreak zato što istra nije goli kurac. U istri ljeti prođe 10 puta više ljudi nego što prođe jebenim zagrebom u kojem ima toliko neškolovanih bosanaca azilanata i kuraca palaca. Da nema istre zagreb bi plakao od gladi jer jebeni goli kurac od istre skupa sa određenim dijelom dalmacije prehranjuje ostatak hrvatske sa svojim turizmom.

Nemoj me jebati plz.

Sad mi je najveća želja da se Istra odcijepi od ostatka Hrvatske,

doctorfreak zato sto to nije pravilo i ne ovisi o drzavi, nacionalnosti i vjeri. I ovo je samo odraz tvoje kulture i ksenofobije

Izvrtate post doktora.
          Rekao je da je istra slaba po broju stanovnika ako usporedimo Zagreb i okolicu.
          Nije mislio da su istrijani g k jer nisu.

Neznam kakve veze to ima s koronom i maskama. I čemu sad nacionalistčke pizdarije?

Pravi primjer balkana, svako je sebi Bog i najbolji, ajmo vrijeđat susjede.
          A mi bi htjeli biti Švicarska🙄
          Boga vam dragoga, dosta u rl slušam te pizdarije, morate i ovdje?

Da imate ovakve maske stalno bi ih nosili!!
            Spavali bi u njima!!
            ♥️

pravednik napisao je jos dosta ruznog nakon toga...
            Istra ima 200 000 ljudi, dakle nije bas mala brojka toliko.

doctorfreak I dalje nisi odg jesi iz Bosne?

Jesi ti ozbiljan sad?

pravednik Izvrtate post doktora.

ne. znam ja dobro što je lik rekao. Priča debilane. Kroz istru je ljeti bila navala turista sa gustoćom koju zagreb može sanjati pa nije bilo toliko zaraza. A svaka trenutna zaraza u Istri je došla od ljudi iz ostatka Hrvatske. Dapače u početku je u istri bilo 3-4 ljudi koji su imali koronu u Istri i oni su bili izolirani i nisu širili. Ostatak korone je došao opet.. iz zagreba.

Nije mala i nije mala stvar, obračunajte se na PM.

@chono7
            Ne od tebe kakti borca za ljudska prava nisam očekivao ovo.
            Baš ste ko da čitam index,24, itd.
            Svaka JEBENA tema završi sa nacionalizmom.

Realna situacija da smo svi u istom govnu, hrvati, srbi, bosanci, slovenci.
            Ovi gore nam se smiju i potkradaju od znamo koje godine dok mi ratujemo oko glupavih stvari.

Fensi nije iz bosne a sad ga podjebavaš već.

Inače, dalmatinci rade.
            Generaliziraš.
            Imam dosta kolega dalmatinaca i svi bi prije pomogli nego jedan moj zagorac.
            Te neke mitove ostavimo po strani, nisu oni lijeni niti neradnici.
            Po tvojem onda mi u zagorju samo gemišt pijemo i nosimo bušice preko pupka.