Fenix buz licemjerno bi bilo da ne želim priznat da mi je draže kad ulazi u guzu. A ja nisam licemjer
Sterlok Možda nisi gledao dovoljno detaljno u pakete koje si izbacio. Upotrijebiti neki štapić i razgrni malo….možda ispadne da imaš sreće. Ak ne pripaziš mogao bi ti izaći na usta.
Picek Dođem na posao, upalim PC, taman žvačem krafnu i otvorim ovu temu. Što sam doručkovao sam doručkovao.
TITANXIS Da skrenem temu o glistama na nešto drugo. Danas je Jurjevo i Sretan imendan želim svim Jurama, Juricama, Jurekima, Đurđama, Đurima itd.
TITANXIS foggy Nemaš kaj kužit, dan tvog imena kad se možeš proveselit, najest i napit a još možeš dobit i neki poklon.
TITANXIS buz Kvazi kršćanima možda jest. Ak si dobar i pošten čovjek, primam te u svoj tim iako ne vjeruješ u Boga.
stitrek TITANXIS Kvazi kršćanima možda jest. Ak si dobar i pošten čovjek, primam te u svoj tim iako ne vjeruješ u Boga. "First of all it is necessary to understand that a Christian is not a man who calls himself a Christian or whom others call a Christian. A Christian is one who lives in accordance with Christ's precepts." Gurdjieff
Raziel Čuj imendan. Vjernici će izmislit postojanje i svetog majmuna, samo da imaju izgovor za nalit se i najest.