TITANXIS wd 1 i wd 2. A ako ti itko kaze wd3 taj ti nije prijatelj i ne smiješ ga puštati u kuću.

Najbolji je zapravo DLC iz Legiona, Bloodline, to je trebala biti cijela igra.

Gigagejčini koji nema više vremena ta stare drugare u diablu sretan rođendan.

Sretan onda rođendan Misteru Genezi!

Prikladan darak za ročkas!

Zašto meni nitko ne čestita rođendan???

Aha, zato što sam šupak.

Evo, @TITANXIS se nije javio. Watch Dogs je toliko dobar da ga ne možeš ni pokloniti.

Danny Carey je bog.

buz

Hehe, sad si me nasmijao sa ovim. Nije valjda toliko loša!

Hvala ti od srca na igri kao da si mi je i poklonio, tako na to gledaj.

Bio sam danas u vrijeme kad sam ovdje upitao za WD igre u stanju naruđbe par igara i morao sam ipak na kraju pogledat početak prohoda WD2 i WD: Legion i nešto mi se nije svidjelou samom početku kod njih i odustao od tog serijala barem kroz neko vrijeme. Potrefilo se moje drugačije raspoloženje sa gamplayom WD-a i nije se to dvoje poklopilo i ode WD u neki drugi plan.

Pojavile su mi se u želji opet druge igre koje mi se vrte u glavi još od vremena RDR2 pa sam se i počastil konačno nakon skoro 2 god. sa nekom igrom opčenito.

Tako da ako imaš želju poklonit Watch Dogs radije pokloni nekome ak ti se tko javi i tko će više uživati u toj igri nego ja pa da tom nekom, nekoj ne oduzmem to zadovoljstvo, ne bi bilo fer.

Ovo je miss Alabame 2024. godine. Ovo sranje je zaista otislo predaleko

Zero ma sta je previse je previse. Trebali su joj stavit broj na uho, a ne dati prvo mjesto

chono Ovo sranje je zaista otislo predaleko

Stvarno jest kada inteligentni ljudi nasjedaju na internetu. Jedno guglanje otkriva da to nije pravi miss, nego neko drugo natjecanje gdje se ne gleda klasična ljepota