jel netko uplacuje u Europsku mirovinu? naletio sam na finax.eu oko toga i sjecam se takodjer da mi poslodavac to nesto spominjao da se moze u treci volonterski stup mirovine uplacivati…volio bih cuti vasa iskustva 🙂

Fun times Zagorje, jučer 30, danas skoro nula, sutra pogodi.

I kod nas je pao led, ali barem nije bilo štete.

Historijski zapisnici Brijacevog poslovanja sa poslovnicom sportske opreme.

Mirovina mi je ono sto si ustedim kroz zivot.

pravednik Ipak je to hormon.

Ovo si sad napisao kao da je nešto čudno i neobično, a u teoriji bi trebalo bit ono isto što mozak proizvodi

I testosteron radi čuda ako se nakrkaš više nego tijelo inače proizvodi.

Osim ako ti tijelo proizvodi previse

Giphy - Sexy Girl GIF by Goldfingers Prague

Fenix

Da samo što se ne preporuča dugoročno.

Probaj, to ti mogu savjetovati, nemaš straha.

Meni osobno ne odgovara radi gore navedenih razloga, moguće da će tebi ili nekom djelovati super.

Uzmi neku bolju firmu, npr u ljekarni ili Farmacia prodavaonama. Izbjegavaj ove iz webshopa tj. suplement trgovina.

Fenix neko vrijeme redovno pred spavanje kad sam bio u krizi i pomoglo mi da spavam tada barem 4h

Fenix Meni najviše pomaže rashladit sobu što je više moguće, prošetat pesa navečer lagano 20-ak minuta i vrući tuš.

pravednik Jesam, jaki snovi, blaga vrtglavica ujutro, opće čudan osjećaj spavanja.

Koliko si ti toga sibao u sebe za takve efekte?

Ja sam jedno vrijeme uzimao neke tablete, kupljene normalno u apoteci, nesto za odgodjenim ili produzenim djelovanjem je pisalo ako se dobro sjecam i defintivno sam cvrsce i bolje spavao od njih ali nikakve vrtoglavice ni nista cudno ujutro.

Eliminirati stres što više, po mogućnosti ne jesti i ne piti (pogotovo ne nešto s puno šećera ili koefeinom) 2h prije spavanja, ne blejati u ekran(e) kad legneš…umjerena fizička aktivnost pomaže, naravno ne neposredno prije krpa. Seks ili masturbacija također znanstveno dokazano poboljšavaju kvalitetu sna.🤣