Preživjeli su srećom, namjera je bila da ih sve pobije najbrutalnije moguće

Kaj se brutalnosti tiče i vođenja guglaj Jasenovac. Uvijek treba prvo počistiti vlastiti prag

Sterlok Kaj se brutalnosti tiče i vođenja guglaj Jasenovac. Uvijek treba prvo počistiti vlastiti prag

mali se spotaknu dok je trčao kod bake maznuo glavum u pod i odmah ga na hitnu vozio, dobio je par šavova. i eto došli smo prije pol sata doma.

Vjerojatno je i do platformske dostupnosti + emancipacija, britanska dodjela nagrade i te fore, lol. TR je uglavnom redovito izlazio na skoro svemu što je bilo dovoljno hardverski sposobno. Ali već po samim brojkama kao serijal Mario je skoro deset puta prodavaniji (oko 830 milijuna naspram oko 90-100 za TR).

Na radim ja videe uzalud o Lari Croft - sve sam predvidio

wooddiebone

I ja sam baš pomislio na Super Marija kad sam vidio ovo o Lari. On je faca sa brčićima samo takva kakve nema ni u Amerike.

Ali OK. U Lari su mnogi uživali i stari i mladi, valjda zato.

u poljskoj sam na poslovnom putual sjetim se doci upalit raket!! raketa je religija🤣🤣

Idem pogledati vijest, kad me dočeka fina reklama. NITI U AUSTRIJI NISAM SIGURAN!

herc

Znaci onaj obecani metro su vec izgradili?

jel netko uplacuje u Europsku mirovinu? naletio sam na finax.eu oko toga i sjecam se takodjer da mi poslodavac to nesto spominjao da se moze u treci volonterski stup mirovine uplacivati…volio bih cuti vasa iskustva 🙂