Taj postotak je bil i manji ali otkako imamo aviončeke sigurnost je veća.

herc S ovim se slažem. Iz maloga sam mjesta ali puno puta se zalomilo u Puli ili Rijeci i nikada se nisam osjećao nesigurno dok sam šetao ulicom u sitne sate.

I općenito se osjećam sigurno.

Mislim da nismo ni svjesni koliko to znači jer smo naviknuti na to.

Da vidim tko bi se usudio šetati noću sam jednim Detroitom ili Baltimoreom.

Poserem im se na Američki san.

StarFox_N nije vise u pitanju Detroit, vec bilo koji dio Bostona, NewYorka, Seattlea… Kolege su nedavno bili i doslovno ne smijes zaci u neke ulice uslijed bijela dana.

StarFox_N Poserem im se na Američki san.

The government here can suck my balls
      Policing the world in overalls
      Armed rebellion minority
      Disrespected race, colored mind
      Crazed loonies all walk the streets
      Missing children on milk cartons
      Mother selling child for crack
      Mr. President check your back

-Temper

Milanović i Plenković su sve deblji, pa dokle će se tovarit? Nisu više mladi, a ne misle ništ na zdravlje.

Oni spadaju među najdeblje predstavnike nekog naroda. Baš smo okruglička nacija.

pravednik

Imaju duge noge pa ih to malo podiže. Milanović se je specijal udebljal. Baš u licu se vidi i teško već počel disat. Ova predsjednička uloga figure će ga uništit.

Bil je tak lepi dečec dok je bil samo šef u SDP-u.

Raziel

A pohani morski pas?

Za Kroeijšu mi malo čudno da je vinčeko glavni izbor. Morti su na dva čovjeka ispitanika stvorili tu mapu i mogu si mislit u koju regiju su išli pitat.

herc Plava boja = totalni degeni

Plava boja <33

Brandy Stock 84 <333

Vino omiljeno, a najviše se pije pivo.

Kod nas ne ulazi u statistiku sve kaj se doma ispeče…rakijetine koliko voliš. Ameri od toga napravili famu "moonshine" jer to rade poskrivečki…kod nas je to narodni događaj. Poslije se prodaje na sve strane i još više pije. Kod nas je rakija lijek za sve a oni pričaju o vinu.

Au nek su ih istrolali. :-) ovo sa tarkovom je čisti scam