Reko sam portalu 24sata da me ne zanimaju baš detalji o glumcima, osim ponekih ali ajd i Čak Noris spada u tu kategoriju jer mi je bio omiljen ko klincu. Šta je taj potukel brdo neprijatelja u sekundi u vražju mater, e…. čovječe!

Pa nije baš tak neprepoznatljiv kak veli naslov. Čovjek ima 84 leta i dobro se drži, nije pogrbljen, ima mišićnu masu. Ja očekivao nekog oronulog starčeka a ono fit kompa. Da ga sretnem na ulici reko bi mu: E di si Čak, te nisam videl dugo!

Opet ti naslovi mamci. Da ne morate klikati na link ko ja evo slika Čaka nekad i sad.

Chuck Norris ima 84 godine i danas je gotovo neprepoznatljiv | 24sata

Petak!!! Petak once again!!

Bio danas u Dominosu na pizzi. Naručio veliku BBQ s piletinom i slaninom. Znači pizza je bila jebena katastrofa za 10 eura. Niti ukusna niti sam se najeo s obzirom je zapravo mini za naše pojmove i skoro da u nema mesa (kad sam došao kući išao sam jesti tunu od muke Ha-Ha-Ha). Za Mcdonalds kužim, ali na osnovu čega su ovi postali franšiza nemam blage, lol.

Sretan dan oceva mladici! Cuvajte i pazite na svoje mini verzije

Sveti Josip snijegom posip!

Sretan imendan svim Josipama i Josipima, Jožicama i Jožama!

Ko je od vas na forumu ovaj klaun?

Jučer službeno prodao ruzinavog Forda za siću. Čak se osjećam malo sentimentalno.

Zero Novinar nema pojma, Srbija je jedna od boljih u Europi.

Zero Ma jok, prema mojoj. Kad razmisliš, nema razloga zašto bi Srbija bila puno gora ili bolja od nas ili recimo Bugarske čak i ako Vučić frizira podatke. Južna Koreja je u totalnom kurcu, a Srbiju je imbex ubacio kao clickbait.

Matematika, definitivno.

Source: bio sam dijete

herc nisam gledao, ali pretpostavljam da znam o čemu se radi. Nadam se da će sve ovo u industriji dovest do toga da se prestanu ganjat grafički vrhunci. Mislim da su ove razine detalja i ove rezolucije dovoljne, u AAA industriji je rast vizuala i produkcije debelo premašio rast kreativnosti i vrijeme je da se preslože prioriteti. Nema potreba za višim i većim

Najzanimljivije od svega je to što do revolucije dolazi upravo na PC-u, platformi poznatoj po brojanju piksela gdje AMD i Nvidia dvogodišnjim ciklusima sad već debelo pretjeruju u manipulaciji igračima

Jebemu miša, kad će Blebetaonica 3. Ova trenutna je sad već puna ekspanzija. Hoćemo B3 😆.