Dosao zamjenit kolegu pol sata prije da ode čoek svojima prije nego se probude barem za uskrs.

Poljubio malog prije nego otisao rekao mu siho sretan uskrs sine a on u snu reeko ttatasfstennrsuskdss :-D

Sretan uskrs svima!

Sretan Uskrs svima koji slave

Sretan i blagoslovljen Uskrs svima koji slave 🐣🐣

Sretan Uskrs draga ekipa!! 🐇🥚🐇🥚

Pridružujem se čestitarima.

Dragi ljudi Blagoslovljen i Sretan Uskrs Vama i Vašoj Obitelji!

Sretan Uskrs 🐰

Brate dosli muž i žena iz njemačke kaže on bi napravili check in.

Kamp se otvara ovaj gdje sam trenutno za 3 tjedna?

Faca mu problijedila.

Ja ne kuzim ljude koji odu tak negdje na put bez da provjere info o objektu ili bez da se checkiraju.

Srecom otvoren drugi kamp pa ajde nece im propast put…

Ali strasno nesto.

Pa realno su i napravili check in i out.😃

fensisuperstar

Ipak si ih prihvatio kod sebe doma? A ja mislio da si otkazao svoj kamp.

Baš neobično jer ne pamtim kada je Uskrsni ponedjeljak pao baš na 1 travanj ili Prvi april kako se to nekoć govorilo a meni je nekako draže reći "Prvi april" kada se zbijaju šale. Dal ste kad nasjeli na taj dan pa povjerovali u nešto?

TITANXIS Jesam nasjeo sam. Ujutro u 7 otvaram novine…

Ide članak…Livaja položio vozački…prvi dan pod ručnom okrenuo vozilo u gradu.

Rekoh koji debil…pa svatio da je 1.4…i da sam debil zapravo ja.😁

Danas žena i ja slavimo sedam godina braka. Sedma godina je kakti nesretna? Točno se zmislim kak je punica bubnula nek se ženimo na prvi april. I pogledal datum za 2017., tadašnja djevojka je rekla da može taj datum. Na fejsu ljudi mislili da smo napravili najbolju zajebanciju, a mi se stvarno oženili.

Negdje je bio taj podatak da ljubavne krize kreću negdje u sedmoj godini (vjerojatno ima veze sa stopom razvoda), ali prema nekim novijim istraživanjima kriza dolazi već nakon treće godine. Užurbani stil života, uzimanje "zdravo za gotovo" i tako to. Tak da, vjerojatno ste već izgurali tu fazu.: p

Zero ja se nadam da smo izgurali... Znam da budemo imali trzavica, al se nadam da to ne bude kod mene zbog neke atraktivne plavuše ili kod nje zbog nekog atraktivnog pastuha iz Tuhelja.

Zero meni s bivsom bilo na cetvrtoj te sedmoj, a u devetoj sam prekinuo jer nisam vise mogao biti u toj vezi….

klinjo Nemre taj niš od tih masnih pizza, sve su mu žile zaštopane pa krv ne može doći do penisa. Mogu se samo za ruke držati.

I vrijeme/period veze igra ogromnu ulogu u razvijanju braka kasnije. Parovi koji su brzo ušli u brak, ne istraživajući partnera u potpunosti u periodu veze imaju velike šanse da padnu u krizu.

Najjači su mi ljudi koji poslije par mjeseci veze stupe u brak, i kasnije se razvedu jer ne funkcioniše. Ono, šta ste očekivali. Ja mjesecima igram Witcher 3, pa nisam istražio sve u potpunosti.

Raziel Ja mjesecima igram Witcher 3, pa nisam istražio sve u potpunosti.

Pa da ulozis malo truda mozda bi i mogao.

Fico

Nisam jedan od onih likova koji jebu samo da bi svršili.

Polako.

Tuhy Zato mi žena smrdi po kebabu. 🫠

18 godina veze i 8 godina braka. Guramo dalje i svakim danom nam je sve bolje, sve zrelije i sve vise postovanja.

buz

Još ak ti kažem kaj je ustvari ovo bijelo na njoj…

Giphy - if you know what i mean eyebrow raise GIF

chono 18 godina veze i 8 godina braka. Guramo dalje i svakim danom nam je sve bolje, sve zrelije i sve vise postovanja.

Vidim da nas ima sa dosta staza! Mi smo zajedno 29god a u braku 16 😃

31 godinu zajedno, u mraku 27 godina.

Raziel poznam jednog lika koji je bio nekih 5 god u vezi, zenska ga prevarila i ostavila. Nakon toga je bio neke 2-3 god solo,nasao novu curu i evo nakon nekih 5-6 mj veze su se zarucili i iduci mj imaju svatove, a ni ne zive skupa niti imaju oboje posao niti mjesto gdje ce zivjet kad se vjencaju…

Flipper Nemojte se ženiti i imati djecu. Ne budite ludi.

Svaki put kad festam kod kolege uvijek mi kaze da ga vadim van na vrijeme 😃 U tvom slucaju, samo da si hdmi izvadio na vrijeme 😃

Ma on je generacija činča i škarta. Sve nešto analogno, tko se uopće sjeća toga više?