Na ovom forumu možeš ju samo probati pokloniti. 😆

I to je pitanje bi li je netko htio i za džaba uzeti.

Kad već ne mogu na ulici pucat po ljudima i ubijat ih ko u GTA, evo mene da trujem ljude sa svojom krvi. Još 30 puta i idem predsjednici Kolindi na prijem!

klinjo Ravno reži nokte, ne u krug.

U protivnom češ imati problema sa uraslim noktima 😃

Reko sam portalu 24sata da me ne zanimaju baš detalji o glumcima, osim ponekih ali ajd i Čak Noris spada u tu kategoriju jer mi je bio omiljen ko klincu. Šta je taj potukel brdo neprijatelja u sekundi u vražju mater, e…. čovječe!

Pa nije baš tak neprepoznatljiv kak veli naslov. Čovjek ima 84 leta i dobro se drži, nije pogrbljen, ima mišićnu masu. Ja očekivao nekog oronulog starčeka a ono fit kompa. Da ga sretnem na ulici reko bi mu: E di si Čak, te nisam videl dugo!

Opet ti naslovi mamci. Da ne morate klikati na link ko ja evo slika Čaka nekad i sad.

Chuck Norris ima 84 godine i danas je gotovo neprepoznatljiv | 24sata

Petak!!! Petak once again!!

Bio danas u Dominosu na pizzi. Naručio veliku BBQ s piletinom i slaninom. Znači pizza je bila jebena katastrofa za 10 eura. Niti ukusna niti sam se najeo s obzirom je zapravo mini za naše pojmove i skoro da u nema mesa (kad sam došao kući išao sam jesti tunu od muke Ha-Ha-Ha). Za Mcdonalds kužim, ali na osnovu čega su ovi postali franšiza nemam blage, lol.

Sretan dan oceva mladici! Cuvajte i pazite na svoje mini verzije

Sveti Josip snijegom posip!

Sretan imendan svim Josipama i Josipima, Jožicama i Jožama!

Ko je od vas na forumu ovaj klaun?

Jučer službeno prodao ruzinavog Forda za siću. Čak se osjećam malo sentimentalno.

Zero Novinar nema pojma, Srbija je jedna od boljih u Europi.