Naj se odma srditi, znam da si vrijedan i marljiv čovjek nego,…

Jebiga, se zekaš ili pak nisi skužil moju foru. Ili ja tebe nisam skužil. FSS simulator = (F)ensi(S)uper(S)tar simulator.

TITANXIS 😃 nisam skužio kraticu. ali da. sad me peku ful jer sam radio u kratkim hlačama, a bazen bio pun nekog zelenog sranja. Srećom imao sam svoje trusty Dunlop neuništive radne čizme. Šteta što ti poslije otpadaju noge ali barem ti može spasit prste.

hmmm…jel ima na forumu da bi recimo netko kupio MS konzolu? razmisljam o prodaji svoje….

Na ovom forumu možeš ju samo probati pokloniti. 😆

I to je pitanje bi li je netko htio i za džaba uzeti.

Kad već ne mogu na ulici pucat po ljudima i ubijat ih ko u GTA, evo mene da trujem ljude sa svojom krvi. Još 30 puta i idem predsjednici Kolindi na prijem!

klinjo Ravno reži nokte, ne u krug.

U protivnom češ imati problema sa uraslim noktima 😃

Reko sam portalu 24sata da me ne zanimaju baš detalji o glumcima, osim ponekih ali ajd i Čak Noris spada u tu kategoriju jer mi je bio omiljen ko klincu. Šta je taj potukel brdo neprijatelja u sekundi u vražju mater, e…. čovječe!

Pa nije baš tak neprepoznatljiv kak veli naslov. Čovjek ima 84 leta i dobro se drži, nije pogrbljen, ima mišićnu masu. Ja očekivao nekog oronulog starčeka a ono fit kompa. Da ga sretnem na ulici reko bi mu: E di si Čak, te nisam videl dugo!

Opet ti naslovi mamci. Da ne morate klikati na link ko ja evo slika Čaka nekad i sad.

Chuck Norris ima 84 godine i danas je gotovo neprepoznatljiv | 24sata

Petak!!! Petak once again!!

Bio danas u Dominosu na pizzi. Naručio veliku BBQ s piletinom i slaninom. Znači pizza je bila jebena katastrofa za 10 eura. Niti ukusna niti sam se najeo s obzirom je zapravo mini za naše pojmove i skoro da u nema mesa (kad sam došao kući išao sam jesti tunu od muke Ha-Ha-Ha). Za Mcdonalds kužim, ali na osnovu čega su ovi postali franšiza nemam blage, lol.

Sretan dan oceva mladici! Cuvajte i pazite na svoje mini verzije

Sveti Josip snijegom posip!

Sretan imendan svim Josipama i Josipima, Jožicama i Jožama!

Ko je od vas na forumu ovaj klaun?