buz Želi raditi u pekari da si ispuni maštariju kako roka pekaricu i mijesi joj sise dok ova mijesi tijesto.
moschus buz Želi raditi u pekari da si ispuni maštariju kako roka pekaricu i mijesi joj sise dok ova mijesi tijesto. Jagodinka Simonovic? Malo stariji ce sigurno znati na sta mislim 😉
buz moschus Da. Tze i jest u najboljim godinama tako da je on to gledao kao mladac i zauvijek mu se urezalo u pamćenje.
StarFox_N somethingwrong Slažem se. Sam sjedim u kući i sram me je samoga sebe dok gledam tu krinđaru od natjecanja.
TITANXIS Tzereen Pravi majstori falseta na višim frekvencijama. To je zbilja teško a da ti ne ode glas. Nisam imao pojma da se održava Dora. Kad si jučer stavio Sašu pa danas idem gledat tv program od sinoć i gle bila Dora. Jebate Dolcela puding, eto kolilo je Dora postala razvikana.
Fenix Navodno je tonska produkcija bila jako loša, a kad u slušalici nemaš dobar zvuk onda je teško i pjevat. Moja žena to uočila u prvoj sekundi prve pjesme, a meni sve isto
[deleted] Fenix ne nego su pjevaci losi, kako onom francuzu nije bilo problema? Pomeo ih je sve da su svi ostali izgledali kao ja polupijan na karaoka večeri. 2:00 😳
Fenix [deleted] išao sam reći da je playback, i onda se čovjek pomakne 3 metra od mikrofona i izvodi čuda
Tzereen Da, ja sam isto mislio da je to tonaca u studiju, ali Francuz je ubio. Odličan glas, prekrasno pjeva, pjesme super.