Ja vozim kurcoboljasto i zen. Ono laganini, spori chill, sve u ograničenju. Sve puštam u promet i preko ceste, drkam po radiju, mobitelu. Nikad u životu nisam potrubio i ne znam kako moja truba zvuči, a za tuđa blicanja i trubljenja me zaboli. Kud mi se žuri u životu?

weky Kud mi se žuri u životu?

Pa da, kud ti se zuri drkat po mobitelu? 🙂 ak nisi napisao ovaj post dok si vozio, ne priznajemo ga

Ovi iza mene su pričekali na zelenom dok završim post. Pa nismo stoka da se gonimo.

Mi u Varaždinu stanemo uvijek na zebri i pustimo pješake, kao gospoda.

Deadwalker

Lako u Varaždinu vozit ko gospoda kad nema prometa. Možeš se u subotu napit i zaspat na sred ceste i neće auto proć do ponedjeljka.

Uvijek ste mi bili najdraža podvrsta zagoraca.

Al sad ozbiljno, tipkanje po mobitelu stvarno više nije problem od kad semafori za cestovni promet imaju zvučni signal za zeleno, slično kao oni za pješake.

weky Veljko bistar si dečko i zato ne lupaj gluposti.

sanzo promet je samo pojačan dok se radi, preko vikenda šetnja i bicikl, lagano samo 👌

Deadwalker

Da, jedini fax onda gdje si mogao ciljano samo informatiku studirat.

Ekipa koja ima Astronaut projektore.

Hoću da poručim sebi jedan, ali vidim da ima raznih modela po raznim cijenama.

Trenutno sam pronašao XO CF1 projektor, on mi je blizu i najpristupačniji, ali ne vidim neki značajan review.

Koji model vi koristite? I koji preporučujete?

Naj se odma srditi, znam da si vrijedan i marljiv čovjek nego,…

Jebiga, se zekaš ili pak nisi skužil moju foru. Ili ja tebe nisam skužil. FSS simulator = (F)ensi(S)uper(S)tar simulator.

TITANXIS 😃 nisam skužio kraticu. ali da. sad me peku ful jer sam radio u kratkim hlačama, a bazen bio pun nekog zelenog sranja. Srećom imao sam svoje trusty Dunlop neuništive radne čizme. Šteta što ti poslije otpadaju noge ali barem ti može spasit prste.

hmmm…jel ima na forumu da bi recimo netko kupio MS konzolu? razmisljam o prodaji svoje….

Na ovom forumu možeš ju samo probati pokloniti. 😆