moschus buz Želi raditi u pekari da si ispuni maštariju kako roka pekaricu i mijesi joj sise dok ova mijesi tijesto. Jagodinka Simonovic? Malo stariji ce sigurno znati na sta mislim 😉
buz moschus Da. Tze i jest u najboljim godinama tako da je on to gledao kao mladac i zauvijek mu se urezalo u pamćenje.
StarFox_N somethingwrong Slažem se. Sam sjedim u kući i sram me je samoga sebe dok gledam tu krinđaru od natjecanja.
TITANXIS Tzereen Pravi majstori falseta na višim frekvencijama. To je zbilja teško a da ti ne ode glas. Nisam imao pojma da se održava Dora. Kad si jučer stavio Sašu pa danas idem gledat tv program od sinoć i gle bila Dora. Jebate Dolcela puding, eto kolilo je Dora postala razvikana.
Fenix Navodno je tonska produkcija bila jako loša, a kad u slušalici nemaš dobar zvuk onda je teško i pjevat. Moja žena to uočila u prvoj sekundi prve pjesme, a meni sve isto
[deleted] Fenix ne nego su pjevaci losi, kako onom francuzu nije bilo problema? Pomeo ih je sve da su svi ostali izgledali kao ja polupijan na karaoka večeri. 2:00 😳
Fenix [deleted] išao sam reći da je playback, i onda se čovjek pomakne 3 metra od mikrofona i izvodi čuda
Tzereen Da, ja sam isto mislio da je to tonaca u studiju, ali Francuz je ubio. Odličan glas, prekrasno pjeva, pjesme super.
Tzereen Picek meni je čak pjesma ok, naravno jer podsjeća na Rammstein. Ali kad sam vidio koliko je iskopirao druge pjesme, ono, ja bi tu pjesmu zabranio iskreno. Znači, neki elementi su 99% identični.
Picek Tzereen prošlogodišnja pobjednica je iskopirala samu sebe i sa sličnim pjesmama pobjedila dva puta tako da kad bi pričali o plagiranju i zabranama ne znam tko bi uopće nastupao na Eurosongu.