moschus buz ovako brze prodje dan 😅 BTW Podsjeca me na onu reklamu "Dosta o mom autu, pricajmo malo o meni..."
sanzo buz Isti razlog zasto weky nije. Zabavno mi je gledat ljude koji se toliko trude da na forumu izvucu reakciju iz ljudi. Nekad me cak i uspiju nasmijat.
Twillight sanzo weky je barem svjestan toga što piše, i namjerno je smješan i često mu je sarkazam na vrhuncu. Uspoređivati njih dvoje je kao mercedesa i daciu
HideooKoojima Fico Uspjehom DA Pomaganjem NE 😊 Gle neznam šta ti je problem prihvatiti ako je netko uspješan , mozda je problem jer radiš za nisku plaću , a smatraš da više vrijediš ?
sandidam Kakva intelektualna masturbacija i očiti manjak osnovnih socijalnih vještina. Baš mi je žao ljudi kojima je novac jedino mjerilo uspjeha.
stitrek foggy Novac je alat i dobro ga je imati u kolicinama koje omogucavaju osnove za funkcionalni život (zdravlje, hrana, krov nad glavom, sloboda i mir.) Kljuc je u balansu.
buz somethingwrong Kad mi u ZG kažemo soma za tisuću pa je ovo skraćenica za milijun. Mille govorite vi talijanski vazali.
fensisuperstar somethingwrong i meni je milju milijun a soma tisuću 😃 nemoj tako @buz ja sam tehnički po svim papirima talijan i tečno govorim i opet mille je tisuću ali milja je milijun!
somethingwrong Fico Stovise, ja se bas pitam sto bi Isus rekao na ovakvo hvalisanje novcem, nekretninama i ulaganjem samo u sebe, a ne uzdizanjem ostalih time da dijelis taj novac koji, kao sto si rekao, ti ni ne treba. Mislim da su Isusa bannali još na GPu u temi Mali Zeleni
StarFox_N fensisuperstar Nikada u životu nisam čuo da Istrijan kaže soma kuna. Ako je npr. 5k Istrijan će reći 5 miljar. Barem je tako u istočnoj i srednjoj Istri. To soma sam čuo samo od kontinentalaca.