Flipper Ne moraš prodavati marketima. Prodaj ljudima, ujak prodaje Jagode kao main, ima i nešto povrća. Trebalo mu je godinu dana, tj na drugoj prodaji u drugoj sezoni skupio je kupaca i sad u već petoj ili šestoj proda što nabere za pol sata. Nema dovoljno, a sve mu ljudi dolaze doma, i kupe. Super idealan posao, malo fizički zajeban jer branje jagoda je kaos, ali evo imaš ženu i dijete, žena može odma brat, dijete za godinu, dve 😃
Možeš krenut na placu, platiš parcelu tj štand i rokaš. Siguran sam da ćeš prodat dobar proizvod. Barem je takvo stanje ovdje, dodatno zbog usranog vremena sad oni koji imaju plastenike imaju hrpu posla jer donekle toga je preživilo. Kombinacija je puno, ali agrokultura i OPG opcija nisu loše, a tamo imaš sigurno zemlje, a ako ne, kupiš jeftino.
IT je zajeban i tu treba puno učenja, samo sam naveo kao primjer.
Građevina pogotovo, plati nekom da te nauči nešto, kreni uz nekog, za par mjeseci će te ljudi sami zvat. U Kutini ima 2 radnika trenutno, vjerujem da je kod tebe slična situacija. Ja sam naučio zidat, provest struju, hrpu toga. A ja sam 30 godina držao joy u rukama, tak da svatko moze i tim putem.
Posla ima, više nego ikada, na kraju je sve što pojedinac od toga želi. Samopouzdanje će doći, ali ne od tugovanja i samosažaljavanja. I zašto nebi vjerovao u sebe, pa ako ovi u saboru mogu vodit državu, možeš i ti naći posao koji ti odgovara.